Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:36 "HAYALİMDEKİ MESLEK" PROJESİ HIZ KESMİYOR
- 14:39 ŞUBATTA 112 BİN 818 KONUT SATILDI
- 14:13 YILMAZ; “MİLYONLARCA AİLENİN YÜZÜ GÜLDÜRÜLMELİ”
- 14:13 OAL’DE İFTAR PROGRAMLARINA VELİLERDEN TAM DESTEK
- 12:08 EMEP; “ORTAK MÜCADELE ÖNE ÇIKARILMALI”
- 11:52 OGM, EKOFOTOSAFARİ PROJESİNE START VERDİ
- 11:53 ŞENTÜRK: SAĞLIK ÇALIŞANLARINA HER ZAMAN MİNNETTARIZ
- 11:40 ZENGİN: 14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 11:16 TÜRKİYE’NİN YAŞLI NÜFUSU 9 MİLYON
- 10:59 MEDYA VE SOSYAL MEDYA OYUNCU TERCİHİNDE AYRIŞIYOR!
- 10:47 KUŞAK SINAVI İÇİN TER DÖKTÜLER
- 10:47 EN KORKUTUCU 10 STAD
- 10:47 BAL’DA 23.HAFTA HEYECANI
- 10:46 52 ORDU,3 PUANA YEMİNLİ
- 09:49 GAZİ VURUŞU
ŞENTÜRK: SAĞLIK ÇALIŞANLARINA HER ZAMAN MİNNETTARIZ

Anahtar Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi ve Ordu İl Koordinatörü Ekrem Şentürk, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda sağlık çalışanlarına her zaman minnettar olduklarını söyledi.
Şentürk, yayınladığı mesajda; “Sağlık, insan hayatının en kıymetli hazinelerinin başında gelir. İnsan hayatını kurtarmak için gece gündüz demeden çalışan, fedakârlığı ve özveriyi mesleklerinin bir parçası haline getiren tüm doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız, sadece hastalıkları iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda toplumun sağlıklı ve güçlü bir şekilde ayakta kalmasını sağlar” dedi.
Sağlık çalışanlarına her zaman minnettar olduklarını da sözlerine ekleyen Şentürk; “Sağlık sisteminin güçlü olması, sadece bugünü değil, yarınları da inşa eder. Zaman mefhumu gözetmeden büyük bir gayretle çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız.
Bu duygu ve düşüncelerle; mesleklerini icra ederlerken şehit düşen sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, sağlıklı bir gelecek için çalışan ve ahirete irtihal etmiş tüm sağlık çalışanlarını rahmetle anarken, milletimize ve insanlığa hizmetleri için tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.