Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:36 "HAYALİMDEKİ MESLEK" PROJESİ HIZ KESMİYOR
- 14:39 ŞUBATTA 112 BİN 818 KONUT SATILDI
- 14:13 YILMAZ; “MİLYONLARCA AİLENİN YÜZÜ GÜLDÜRÜLMELİ”
- 14:13 OAL’DE İFTAR PROGRAMLARINA VELİLERDEN TAM DESTEK
- 12:08 EMEP; “ORTAK MÜCADELE ÖNE ÇIKARILMALI”
- 11:52 OGM, EKOFOTOSAFARİ PROJESİNE START VERDİ
- 11:53 ŞENTÜRK: SAĞLIK ÇALIŞANLARINA HER ZAMAN MİNNETTARIZ
- 11:40 ZENGİN: 14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 11:16 TÜRKİYE’NİN YAŞLI NÜFUSU 9 MİLYON
- 10:59 MEDYA VE SOSYAL MEDYA OYUNCU TERCİHİNDE AYRIŞIYOR!
- 10:47 KUŞAK SINAVI İÇİN TER DÖKTÜLER
- 10:47 EN KORKUTUCU 10 STAD
- 10:47 BAL’DA 23.HAFTA HEYECANI
- 10:46 52 ORDU,3 PUANA YEMİNLİ
- 09:49 GAZİ VURUŞU
KUŞAK SINAVI İÇİN TER DÖKTÜLER

Ünye Reis Spor Kulübü sporcuları, Türkiye Tekvando Federasyonu 2025 yılı 1. Dönem Renkli Kuşak Terfi Sınavı için ter dökerek bir üst kuşağa yükseldi.
Ünye Reis Spor Kulübü sporcuları, Türkiye Tekvando Federasyonu 2025 yılı 1. Dönem Renkli Kuşak Terfi Sınavı için ter döktü.
Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, konuya yönelik Kente yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Taekwondo Federasyonumuzun 2025 yılı birinci dönem renkli kuşak sınavı yapılıyor. Kuşak terfi sınavları Taekwondo’nun olmazsa olmazlarındandır. Sporcularımızın miniklerde müsabakalara katılabilmesi için en az mavi kuşakta olması gerekiyor. Yıldızlarda, gençlerde kırmızı siyah ve büyüklerde ise siyah kuşak olmak gerekiyor. Öğrencilerimizim müsabakalara katılabilmeleri için sınav yapıyoruz, sınava katılan tüm sporcumuzu tebrik ediyorum.”