Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:09 52 ORDU TEK GOLLE GEÇTİ
- 15:48 İBRAHİM KÖROĞLU VEFAT ETTİ
- 15:43 KADIN EMEĞİ, ÜRÜNE VE MESLEĞE DÖNÜŞÜYOR
- 15:15 “İKLİMLER DEĞİŞMESİN BİZ DEĞİŞELİM”
- 14:46 KARA ATTI ÜNYE KAZANDI
- 14:46 EĞİTİM MERKEZİ İŞİ BİTİRDİ
- 14:18 BU DAVET’E İCABET İŞ BÜYÜTTÜ
- 14:11 ORDU’DA RAMAZAN COŞKUYLA YAŞANIYOR
- 14:07 MHP’DEN, “TEŞKİLAT İFTAR PROGRAMI”
- 14:08 YILMAZ: 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
- 14:02 ORDU’DA TEFECİLİK OPERASYONU
- 13:45 EKİPLERİN GÖZÜNDEN KAÇMADI
- 13:41 GÜNDÜZ SAHADA AKŞAM GÖNÜL SOFRALARINDA
- 13:38 KADIN İSTERSE!
- 13:21 ORDU’DA RAMAZAN COŞKUSU ZİRVE YAPACAK
EĞİTİM MERKEZİ İŞİ BİTİRDİ

Amasya Spor Salonu’nda organize edilen 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Serbest Güreş Yıldızlar Müsabakalarında Ordu Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları büyük bir başarıya imza attı.
Sporcular, turnuvada 3 altın ve 4 bronz olmak üzere toplamda 7 madalya kazanarak önemli bir başarı elde etti. Ordu kafilesi takım sıralamasında topladığı 161 puan ile Grup birincisi olmayı başardı.
Madalya Kazanan Sporcular:
41 Kg Mustafa BALTA Altın Madalya
57 Kg Berat YAVUZ Altın Madalya
68 Kg Yakup ELÇİM Altın Madalya
38 Kg Berat GÖL Bronz Madalya
48 Kg Yaşar KARAMEŞE Bronz Madalya
62 Kg Hüseyin BİLGİN Bronz Madalya
100 Kg Mehmet Kaan YİĞİT Bronz Madalya
Bu önemli organizasyonda dereceye giren sporcular ve antrenörler büyük takdir toplarken, Ordu Sporcu Eğitim Merkezi’nin güreş alanındaki başarısını bir kez daha kanıtladı.
Öte yandan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"Sporcularımızın elde ettiği bu büyük başarı bizleri gururlandırmıştır. Bu başarının arkasında disiplinli çalışma, azim ve emek bulunmaktadır. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyor, 26-28 Mart 2025 tarihlerinde Ordu’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda kendilerine başarılar diliyorum.”