Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:09 52 ORDU TEK GOLLE GEÇTİ
- 15:48 İBRAHİM KÖROĞLU VEFAT ETTİ
- 15:43 KADIN EMEĞİ, ÜRÜNE VE MESLEĞE DÖNÜŞÜYOR
- 15:15 “İKLİMLER DEĞİŞMESİN BİZ DEĞİŞELİM”
- 14:46 KARA ATTI ÜNYE KAZANDI
- 14:46 EĞİTİM MERKEZİ İŞİ BİTİRDİ
- 14:18 BU DAVET’E İCABET İŞ BÜYÜTTÜ
- 14:11 ORDU’DA RAMAZAN COŞKUYLA YAŞANIYOR
- 14:07 MHP’DEN, “TEŞKİLAT İFTAR PROGRAMI”
- 14:08 YILMAZ: 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
- 14:02 ORDU’DA TEFECİLİK OPERASYONU
- 13:45 EKİPLERİN GÖZÜNDEN KAÇMADI
- 13:41 GÜNDÜZ SAHADA AKŞAM GÖNÜL SOFRALARINDA
- 13:38 KADIN İSTERSE!
- 13:21 ORDU’DA RAMAZAN COŞKUSU ZİRVE YAPACAK
MHP’DEN, “TEŞKİLAT İFTAR PROGRAMI”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanlığı koordinatörlüğünde “Teşkilat İftar Programı” Ramada Otelde gerçekleştirildi. MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün da katılım sağladığı iftar programına ilgi ise hayli yoğun oldu.
İftar programında partililerine seslenen MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, yaptığı konuşmada; “İl Başkanımız Sayın Mehmet Özçelik, Altınordu İlçe Başkanımız Sayın Dinçer Kurucu, KAÇEP İl Başkanımız Sayın İrem Gürsoy Yıldız, İl Sekreterimiz Sayın Doğukan Ak, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz, Altınordu İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ve KAÇEP İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte; Partimizin “Teşkilat İftar Buluşması”na katılarak oruçlarımızı hep birlikte açtık.
“TÜM ÜLKÜDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
KAÇEP İl Başkanımız ve İl Yönetiminde görev alan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladık. Kadınların toplumun her alanında daha güçlü ve aktif rol alması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Emeğiyle, mücadelesiyle ve azmiyle geleceğe yön veren tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun. İftar Buluşmamıza katılan tüm ülküdaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
ÖZÇELİK: KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Şanlıtürk’ün ardından bir konuşmada MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik’ten geldi. Başkan Özçelik, konuşmasında; “Milletvekilimiz Sayın Naci Şanlıtürk'ün ve Altınordu İlçe Başkanımız Sayın Dinçer Kurucu, KAÇEP İl Başkanımız Sayın İrem Gürsoy Yıldız, İl Sekreterimiz, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz, Altınordu İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ve KAÇEP İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte; Partimizin “Teşkilat İftar Buluşması”nda bir araya geldik.
KAÇEP İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyesi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladık. Kadınların toplumun her alanında daha güçlü ve aktif rol alması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Emeğiyle, mücadelesiyle ve azmiyle geleceğe yön veren tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun. İftar buluşmamıza katılan tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ALTINORDU’DA HASRET GİDERDİ
Öte yandan Ramazan ayı boyunca sık sık esnaf ve vatandaşlarla ilçelerde bir araya gelen MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, bu hafta sonunu da Altınordu ve Ünye ilçelerinde geçirdi.
Altınordu, Sırrıpaşa ve Süleyman Felek Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Şanlıtürk, Sırrıpaşa Caddesi ve Süleyman Felek Caddesi’ni ziyaret ederek hemşerileriyle bir araya gelerek hasret giderip kucaklaşarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.
ÜNYE’DE HUZUR, BİRLİK VE BERABERLİK TEMASI
Rotayı Ünye İlçesine çeviren Milletvekili Şanlıtürk, ziyaretlerinin ardından yaptığı değerlendirmelerde; “İlçe Başkanımız Sayın Murtaza Hacıimamoğlu ve İl Sekreterimiz Sayın Doğukan Ak ile birlikte; güneşli bir hafta sonunu kıymetli hemşerilerimizle geçirerek sohbet ettik, hasbihal ettik.
Ünye’mizin sıcakkanlı insanlarına misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Gönülden gönüle kurduğumuz bu muhabbetin daim olmasını temenni ediyorum. Ramazan-ı Şerif’in bereketi, birlik ve kardeşlik ruhu tüm gönüllerimize huzur getirsin” şeklinde konuştu.
ÜNYE İLÇE STADYUMUNDA MAÇ İZLEDİ
Diğer taraftan Ünye İlçe Stadyumu’nda TFF Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz Ünye 1957 Spor ile Ordu Galata Spor arasındaki müsabakayı izlemek için tribündeki yerini alan Şanlıtürk, her iki takımı da başarılar diledikten sonra Tribünde yerini alarak maçı seyreden kadın futbol takımının ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.