Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:31 FATSA BELEDİYESİ’NE ARAÇ TAKVİYESİ
- 15:30 TARIM İŞÇİ ÜCRETLERİ YÜZDE 84,2 ARTTI
- 15:30 ORKENT, GAYRİMENKULÜN DÜNYA SAHNESİNDE
- 15:07 LOKUMLAR ALTINORDU’DAN
- 12:42 “İŞKUR GENÇLİK PROGRAMI” KURA ÇEKİMİ YAPILDI
- 12:42 RAMAZAN ETKİNLİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 12:17 FIRIN VE MARKETLER DENETİM ALTINDA
- 12:02 “DOĞRU BESLENEREK SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLEMEK MÜMKÜN”
- 12:01 “FATSA’NIN TARİHİNE IŞIK TUTACAK”
- 11:54 ZENGİN: NE ZAMAN ÖNLEM ALINACAK?
- 11:41 DEMİŞ İŞTE!
- 11:40 ZİRVEDE YARIŞ KIZIŞTI
- 11:40 NESİNE 3.LİG’DE 11 TAKIM PFDK’DA
- 11:41 MİLLİLER. MEKSİKA İLE KARŞILAŞACAK
- 11:38 YILMAZ; “İKRAMİYE ALAMAYAN TEK KESİM MEMURLARIMIZ!”
“İŞKUR GENÇLİK PROGRAMI” KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Öğrencilerin eğitimlerine devam ederken aynı zamanda iş hayatına hazırlanmalarının amaçlandığı “İŞKUR Gençlik Programı” kapsamında ODÜ’de çalışacak öğrenciler için kura çekimi yapıldı.
Rektörlük binası Senato Salonu’nda Ordu 9. Noteri huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, İŞKUR Ordu İl Müdürü İsa Kaymak, ilgili birim yetkilileri ve öğrenciler katıldı.
Rektör Prof. Dr. Orhan Baş gerçekleştirdiği konuşmasında “İŞKUR Ordu İl Müdürlüğü ile geçtiğimiz günlerde imzalamış olduğumuz ‘İŞKUR Gençlik Programı’ protokolü kapsamında Üniversitemize ayrılan 557 kişilik kontenjan için kura çekimi yapılacak. Ordu 9. Noteri tarafından gerçekleştirilecek kura çekimi için Üniversitemiz Cumhuriyet Yerleşkesi ve diğer yerleşkelerimizden toplamda 2826 öğrenci başvurdu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından sunulan bu hizmetin ülkemize, milletimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Toplamda 2826 öğrencinin başvurduğu program kapsamında ODÜ’ye ayrılan 557 kişilik kontenjan noter huzurunda gerçekleştirilen kura sonucu belirlendi.