HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Samsun Havalimanı Transfer
20 Şubat 2025 Perşembe Saat: 12:21

“MUHTARLARIMIZLA HER ZAMAN İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

 Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı muhtarlarla istişare toplantısı düzenledi. Mahallelerde yapılan çalışmalar ve mahallelerin sorunlarına yönelik gerçekleştirilen toplantılarda ayrıca 2025 yılında planlanan çalışmalar değerlend
“MUHTARLARIMIZLA HER ZAMAN İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

 Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı muhtarlarla istişare toplantısı düzenledi. Mahallelerde yapılan çalışmalar ve mahallelerin sorunlarına yönelik gerçekleştirilen toplantılarda ayrıca 2025 yılında planlanan çalışmalar değerlendirildi. Ünye’yi ortak istişare ile yönettiklerini belirten Başkan Tavlı, “Ünye’mize ortak istişare kültürü ile hizmet ettiğimiz mahalle muhtarlarımızla bir araya geliyor, planladığımız ve devam eden çalışmalarımız üzerine görüş alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı muhtarlarla düzenlediği toplantıda mahallelerin sorunları ve çözümüne ilişkin önerilerle ilgili istişarede bulunuyor. Başkan Tavlı Ünye’nin merkez mahallelerinden başlattığı toplantıların ilkini Atatürk, Bayramca, Burunucu, Çamurlu, Çınarlık, Döşemedibi, Fevzi Çakmak, Gölevi, Gürecülü ve Hamidiye mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdi. Toplantının ikincisi ise İpekyolu, Kaledere, Karşıyaka, Liseler, Nuriye, Ortayılmazlar, Yunus Emre ve Saraçlı Mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda mahalle muhtarları mahallelerin sorunlarına ilişkin taleplerini iletirken 2025 yılında yapılacak çalışmalarla ilgili istişarede bulunuldu.

Ünye’yi ortak akıl ve istişare ile yöneten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı açıklamada, “Daha yaşanabilir bir kent hedefiyle çok sayıda hizmeti hayata geçirdiğimiz Ünye’mize birlikte hizmet ettiğimiz muhtarlarımızla bir araya gelmeye ve mahallelerimizde tamamladığımız, devam eden ve planladığımız projeler üzerine istişarelerde bulunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda sorunların tespitini daha etkin yapıp çözümünü de daha verimli gerçekleştiriyoruz. Her biri mesai arkadaşım olan muhtarlarımıza hizmet yolculuğumuzda mahallelerine ve hemşehrilerimize gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ünye’mizi geleceğe daha güvenle taşıyacağız” dedi.

85 mahalleden oluşan Ünye’de toplantıların önümüzdeki günlerde diğer mahallelerle de devam edeceği belirtildi. 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız