HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Nisan 2017 Pazartesi Saat: 09:41

ÖĞRENCİLERE TRAFİK BİLİNCİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu tarafından yürütülen “Trafik Bilinci Kazandırılması” çalışması kapsamında Ünyede okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine eğitimler verilmeye devam ediyor. Okul önces
ÖĞRENCİLERE TRAFİK BİLİNCİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu tarafından yürütülen “Trafik Bilinci Kazandırılması” çalışması kapsamında Ünye'de okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine eğitimler verilmeye devam ediyor.

Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik Milli Eğitim Bakanlığı ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu tarafından yürütülen ortak çalışma kapsamında Ünye Meçhul Asker Orta Okulunda öğrencilere, Trafik ve Çevre Bilgisi Usta Öğreticisi A. Hamdi Ordu ve Abdullah Çiçek tarafından bilgi verildi.

Trafik ve çevre bilgisi usta öğreticileri tarafından “Trafik Bilinci Kazandırılması” konulu eğitim programında karayolu nedir, taşıtları tanıyalım, okul servisleri, karşıdan karşıya geçme, bisiklet kullanma, toplu taşıma, özel araçlarda seyahat, yaya yolu ve banketten yürüme konularında bilgiler verildi.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, 6-14 Mayıs tarihleri arasında her yıl olduğu gibi bu yılda Trafik Haftası kutlama etkinliklerinin gerçekleşeceğini söyleyerek, "Bu kapsamda trafik bilincini oluşturmak ve farkındalık yaratmak adına Kent Konseyimiz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Müftülüğümüz, Emniyet Müdürlüğümüz, Jandarma Komutanlığımız ve Belediyemiz iş birliği içerisinde öğrencilerimiz arasında trafik bilincini geliştirmek ve farkındalık oluşturmak adına okullarımızda trafikteki ses kirliliği ve konvoyun konu edildiği kompozisyon, öykü, slogan ve resim yarışmaları düzenlenecek. Milli Eğitim Bakanlığı ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu işbirliği ile yürütülen “Trafik Bilinci Kazandırılması” konulu seminer ilçemizde de yürütülüyor. Trafik Haftasına kadar bu eğitimleri ilçemizdeki tüm okullarda okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine vereceğiz. Gelecek nesillere daha bilinçli, trafik konusunda daha duyarlı bir nesil yetiştirmeye ve ilçemizdeki sürücülerin trafik kurallarına uyma adına daha duyarlı olmaları temenni ediyorum" dedi.

Seminere Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Emniyet Müdürü Ömer Akar, Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Kent Konseyi Başkanı Ayşe Yalın, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

ÜNYE KENT HABER


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız