HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ekim 2024 Cuma Saat: 17:08

ŞANLITÜRK, “BİZ YOLUMUZA CUMHUR İTTİFAKI OLARAK DEVAM EDİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, "İlçe Başkanları İstişare Toplantısı"nda hem yerel hem de ulusal gündemdeki konuları değerlendirdi.
ŞANLITÜRK, “BİZ YOLUMUZA CUMHUR İTTİFAKI OLARAK DEVAM EDİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, "İlçe Başkanları İstişare Toplantısı"nda hem yerel hem de ulusal gündemdeki konuları değerlendirdi.

            MHP İl Başkanı Mehmet Özçelik ve MHP Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu’nun da hazır bulunduğu toplantıda Milletvekili Şanlıtürk, Cumhur İttifakına yönelik asılsız haberlere de tepki göstererek, AK Parti ile etle tırnak gibi olduklarına dikkat çekti.
“HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR”
            Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, AK Parti ve MHP'li bazı milletvekillerinin İYİ Parti'ye geçeceği yönündeki iddialara sert bir dille eleştirdi. Şanlıtürk, bu iddiaların asılsız olduğunu vurgulayarak, basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
“GÜNDEM YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR”
            Şanlıtürk yaptığı açıklamada, “Bu tür iddialar özellikle Ordu’dan çıkıyor. Bazı arkadaşlarımız, daha önce basın müdürlüğü yapmış kişiler, asparagas haberlerle gündem yaratmaya çalışıyor. O bahsedilen partinin milletvekili sayısı kaç, 2023 seçimlerinde kaç milletvekili vardı? Bu milletvekilleri nereye gitti?” dedi.
“BÖYLE BİR GEÇİŞ SÖZ KONUSU DEĞİL”
            Cumhur İttifakı olarak AK Parti ile güçlü bir birliktelik içerisinde olduklarını vurgulayan Şanlıtürk, “Biz yolumuza Cumhur İttifakı olarak devam ediyoruz.. AK Parti ile etle tırnak gibiyiz. Böyle bir geçiş söz konusu değil” şeklinde konuştu.
            Şanlıtürk, Ordu’da yerel seçimler sonrası bazı sivil toplum kuruluşları üzerinden bir hareketlenme yaşandığını da dile getirerek, "Özellikle yerel seçimlerde istediği sonucu alamayan bazı kesimler, sivil toplum kuruluşları aracılığıyla rahatsız edici açıklamalar yapıyor. Ancak, biz birlik ve bütünlük içerisinde Ordu’ya hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
“HERKES OTURDUĞU MAKAMIN BİLİNCİNDE OLMALI”
            Şanlıtürk, asılsız iddiaların peşinden giderek spekülasyon yaratan medya kuruluşlarına da sert eleştirilerde bulundu: "Bazı basın organları, hiçbir dayanağı olmayan haberlerle gündem oluşturmaya çalışıyor. Bu kabul edilemez. Herkes oturduğu makamın bilincinde olmalı. Gerekirse bu iddialara gereken cevabı veririz" diyerek sözlerini tamamladı.
ŞEHİR HASTANESİ AÇILACAK
            Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Şehir Hastanesi inşaatının devam ettiğini ve son yapılan ihale sonrasında yapılacak çalışmalarla açılacağını söyledi.
            Şanlıtürk, yaptığı açıklamada, fındıktan kokarcaya, arıcılıktan balıkçılığa kadar birçok konuya da değinirken, Ordu’da 200 bin noktada kışlak ilaçlaması yapılacağını söyledi.
“HIZLI BİR ŞEKİLDE YAPILMASINI İSTİYORUZ”
            Şehir hastanesi projesine de değinen Şanlıtürk, “Ordu’da şehir hastanesi inşaatı devam ediyor. Hızlı bir şekilde yapılmasını istiyoruz. Basında bir takım haklı eleştiriler de oldu. Onları da kabul ediyoruz. Bu hastane 1 milyar 325 milyon liraya ihale edildi. Daha sonra 4 küsur milyar liraya bir daha ihale oldu. İnşallah bu paraya hastaneyi açmış oluruz.” dedi.
“ULAŞIM KISMI DA TAMAMLANACAK”
            Şehir hastanesine ulaşım konusunda da konuşan Şanlıtürk, şunları kaydetti; “Ordu şehir hastanesinin bağlantı yollarıyla ilgili ulaştırma bakanlığımıza konuyu ilettik. Yine Cumhurbaşkanımız birinci ağızdan söylemişti. İnşallah Ordu Büyükşehir Belediyemizde oradaki 1/5000’lik planla ilgili imar yollarının açılmasını da temin ederse, şehir hastanesiyle ilgili kısım da tamamlanmış olacak.”

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız