HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ekim 2024 Cuma Saat: 14:06

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİLENDİ

Adil Karlıbel Özel Eğitim Okulu tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 101. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında kermes düzenlendi. Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanında düzenlenen etkinlikte Adil Karlıbel Özel Eğitim Okulu atölyelerinde haz
EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİLENDİ

Adil Karlıbel Özel Eğitim Okulu tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 101. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında kermes düzenlendi. Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanında düzenlenen etkinlikte Adil Karlıbel Özel Eğitim Okulu atölyelerinde hazırlanan el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Müdür Bekyürek, kermesin açılışında yaptığı konuşmasında Cumhuriyetin önemine ve değerlerinin gelecek kuşaklara aktarılmasının gerekliliğine vurgu yaptı. Müdür Bekyürek: "Bugün burada, Cumhuriyet Kermesi'nin açılışını yapmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu kermes, sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatmak ve toplumumuzda dayanışma ruhunu güçlendirmek adına önemli bir fırsattır. Bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kermesimizin hayırlı olmasını diliyor, hepinize keyifli bir gün geçirmenizi temenni ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle kermesin açılışı yapıldı. Açılış sonrasında İlçe Milli Eğitim Onur Bekyürek, protokol üyeleriyle birlikte kermes alanını gezdi, öğrenci ve öğretmenlerimizden ürünleri hakkında bilgi aldı.

 

Anahtar Kelimeler : EL, EMEĞİ, GÖZ, NURU, ÜRÜNLER, SERGİLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız