HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ekim 2024 Cuma Saat: 13:22

13 BİN KİŞİ FAYDALANDI!

Altınordu Belediyesi’nin eylül ayında hizmete aldığı Kent Lokantası, ilk ayını geride bıraktı. 1 aylık sürede hafta içi her gün kapılarını vatandaşlara açan Kent Lokantası’nda 13 bin kişi uygun fiyattan sağlıklı ve hijyenik ye
13 BİN KİŞİ FAYDALANDI!

Altınordu Belediyesi’nin eylül ayında hizmete aldığı Kent Lokantası, ilk ayını geride bıraktı. 1 aylık sürede hafta içi her gün kapılarını vatandaşlara açan Kent Lokantası’nda 13 bin kişi uygun fiyattan sağlıklı ve hijyenik yemeğe ulaştı. 

Sosyal belediyecilik anlayışının hareket eden Altınordu Belediyesi, yaşama dokunan çalışmalarıyla takdir topluyor. 23 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine sunulan Altınordu Kent Lokantası’na, her geçen gün ilgi artıyor. Hafta içi saat 13.00 ile 16.00 arasında kapılarını vatandaşlara açan Kent Lokantası’ndan 1 ay içerisinde 13 bin vatandaş faydalandı. Uygun fiyattan sağlıklı ve hijyenik gıdalarla buluşturulan vatandaşlar ise, Altınordu Belediyesi’nin uygulamasına tam not verdi. 

POYRAZ: 13 BİN VATANDAŞIMIZ UYGUN FİYATTAN YEMEKLE BULUŞTU

ALBEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Murat Poyraz, “Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Tepe seçim çalışmaları sırasında ve seçildikten sonra göreve başladığı dönemde Kent Lokantasını Ordu’da da faaliyete geçirmek istediğini beyan etmişti. Bu kapsamda ilk Kent Lokantamız geçen eylül ayında belediye hizmet binamızın alt katında hizmete açıldı. 1 aylık sürede hafta sonlarını çıkartıldığında 22 günde yaklaşık 13 bin vatandaşımıza uygun fiyattan sağlıklı ve hijyenik yemek yeme fırsatı sunduk. Bizim bu işe başlarken günlük 500 vatandaşımıza yemek verme hedefimiz vardı. Ancak yoğun talep üzerine bu sayıları arttırdık. Bazı günler 600 kişiye yemek hizmeti verdiğimiz günler oldu. Genel itibariyle 1 aylık ortalama olarak baktığımızda 560 vatandaşımızı yemek hizmetimizle buluşturduk” dedi.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Kent Lokantası’na gelen vatandaşlardan Nedim Yüksel, “Bu hizmetten çok memnunuz. Ulaş Tepe başkanımızdan Allah razı olsun. Şehrimize büyük bir fayda sağladı. Bugün dört çeşit yemek 75 TL. Gerçekten çok ucuz. Bunu hiçbir yerde yiyemezsiniz” diye konuştu.

Mustafa Akgün ise, “Ben emekli öğretmenim. Böyle yerlere gelmezdim ama buraya memnuniyetle geliyorum. Dışarıdaki bir restoranda aynı tabak 150 lira. Buradaki tabaktan hiçbir farkı yok. Burası daha güzel, daha uygun ve ekonomik. Örnek bir başlangıç bu. Çok güzel.  Çok teşekkür ediyorum başkanımıza” ifadelerinde bulundu.

Bir diğer vatandaş Şahsene Bodur da, “Bu çok güzel bir uygulama. Buradan herkesin faydalanmasını isterim. Şehrimizde böyle bir lokantaya ihtiyaç vardı. Çok iyi bir şey. Ben torunlarımı da alıp buraya yemeğe geliyorum. Çocuklar seviniyor. Başka bir yerde zaten yediremiyoruz. Ekonomik durumlarımız iyi değil. Bir inekle geçim yapan birisiyiz. Böyle bir yerin vatandaşın hizmetine sunulmasından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler : 13, BİN, KİŞİ, FAYDALANDI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız