HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Ekim 2024 Perşembe Saat: 14:03

SÜTLER MİNİKLERLE BULUŞTU

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, bir sözünü daha yerine getirdi. 7’den 70’e her yaş grubunun yaşamına dokunan Başkan Tepe’nin okul öncesi ve ilkokul çağındaki çocukların sağlıklı beslenmelerine yönelik hayata geçirdiği
SÜTLER MİNİKLERLE BULUŞTU

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, bir sözünü daha yerine getirdi. 7’den 70’e her yaş grubunun yaşamına dokunan Başkan Tepe’nin okul öncesi ve ilkokul çağındaki çocukların sağlıklı beslenmelerine yönelik hayata geçirdiği ‘Halk Süt’ projesi, pilot olarak belirlenen Şahincili İlkokulu’ndan start aldı.

 

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla okul öncesi ve ilkokul çağındaki minik öğrenciler için önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Seçim öncesinde verdiği sözleri teker teker yerine getiren Başkan Ulaş Tepe, okullarda süt dağıtılmasına yönelik hazırlanan ve gerekli izinlerin alınmasının ardından ‘Altınordu Halk Süt’ projesine start verdi. Altınordu Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekip, pilot olarak belirlenen Şahincili İlkokulu’nda süt dağıtımına başladı. Heyecanlı yüz ifadeleriyle ekipleri sınıflarında karşılayan minik öğrenciler, paketlenmiş sütleri teslim aldı.

 

5 BİN ÖĞRENCİYE HER GÜN SÜT DESTEĞİ 

 

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Osman Kiltan, ‘Altınordu Halk Süt’ projesinin dağıtımı için ilk etapta 8 okulun belirlendiğini söyledi. Pilot dağıtım çalışmalarının tamamlanmasının ardından kette toplamda 5 bin minik öğrencinin sütle buluşturulacağını belirten Kiltan, “Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Tepe’nin seçim vaatlerinden birisi olan ilkokul çağındaki çocuklarımızın beslenme desteğine yönelik süt dağıtımımıza bugün itibariyle başlamış bulunmaktayız. Süt dağıtımı için 8 okul belirlemiştik. Bugün de belediyemiz tarafından 1595 adet sütümüzü pilot olarak belirlediğimiz Şahincili İlkokulumuzda eğitim alan ilkokul çağındaki öğrencilerimizle buluşturduk. Belirlediğimiz tüm okullardaki dağıtımlarımızın tamamlanmasının ardından 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı içerisinde 5 bin okul öncesi ve ilkokul çağındaki öğrencimize toplamda 1 milyon paketli süt dağıtımı gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimizin yanında olan, eğitime her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Tepe’ye teşekkür ediyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : SÜTLER, MİNİKLERLE, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız