HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 09:23

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ YATLARDA KEYİF ÇATAR Türkiye işte!  Sistemin kaymağını yiyen Para açları gemicik ve yatlar da keyif çatıyor, fakir çocukları da korumalıklarına soyunuyor.     NE DEMİŞ NE DEMİŞ? ‘Bizim çalışmalarımızda an
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

YATLARDA KEYİF ÇATAR

Türkiye işte!  Sistemin kaymağını yiyen Para açları gemicik ve yatlar da keyif çatıyor, fakir çocukları da korumalıklarına soyunuyor.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

‘Bizim çalışmalarımızda anahtar kelime: Sevgi. Türkiye'de yaptığımız çalışmalarda, bakıma muhtaç ve kimsesiz olan yaşlı vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmek adına gece gündüz çalışıyoruz. Gıdadan giyime, psikolojik destekten medikal yardımlara, taşıma hizmetine varıncaya kadar Ordulu çınarlarımızın ihtiyaçları karşılıyor, asla kendilerini yalnız hissettirmiyoruz. Yaşlı bireylerimizin yemek ihtiyaçlarını aşevimizde her gün hazırlanan sıcak öğünler ile karşılıyor, sofralarını boş bırakmıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile sofraları bereketlenen yaşlılarımızın bu proje ile günlük hayatlarını da oldukça kolaylaştırıyoruz. Yine çınarlarımızın gıdadan giyime, temizlik ürünlerinden mutfak malzemelerine kadar her türlü temel ihtiyaçlarını sosyal marketimizden karşılıyor, hastane, kaymakamlık, postane, adliye, banka vb. kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlerini de kolaylıkla halletmeleri için de “Engelsiz Taksi” hizmetimizle evlerinden alıp işlerini hallettikten sonra, yeniden evlerine bırakıyoruz. Bizim çalışmalarımızda anahtar kelime: Sevgi. Sevgiyi paylaşmak ve tüm aile fertlerine hissettirmek için de var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda, 65 yaş üstü bireylerimizin kullanımına sunduğumuz 'Akıllı Saat' uygulamamız ile konum görüntüleme, düşme sensörü ile tehlikeyi bildirme, ilaç hatırlatma ve nabız ölçme, fotoğraflı rehber ve hareketsizlik hatırlatıcı gibi özellikler sayesinde hasta ile yakını arasında kolay ve sağlıklı iletişimi sağlamış oluyoruz. Bizim bir atasözümüz var 'Ne ekerseniz, onu biçersiniz' diye. Biz büyüklerimize hizmet ediyoruz ve sevgi ortamını ortaya çıkarmak istiyoruz. Biz bu çalışmaları yaparken hükümetimizin desteğini arkamızda hissediyor, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak da görevlerimizi eksiksiz yapıyoruz.”(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE!Her doğan yeni gün bir önceyi aratmaya doymadı gitti.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

ÖZEN KURU TEMİZLEME

Ayhan Gündüz-Yusuf Palavar

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

                      MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi Genel Müdür  Mahmut Özel ve eşi Ayşen Özel’in önderliğinde tatil ve gezi severlere hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi, Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veren Modi Turizm  ve Seyahat acentesine,  225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazançlı günler dileklerimizi iletiyoruz.

            BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini  yılların tecrübesi  Ali Ekrem Aktürk ile hoş sohbet eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi Kitap ve kırtasiyeye hayırlı kazançlar diliyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve sahipliğini de hoşsohbet Beytullah Arslan’ın yaptığı Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                 Ayrılmaz çalışan Kiziroğlu Namık Gürdal’ın da görev yaptığı Osmanoğlu ticarete 214 73 66 ve 0533 684 74 89   nolu telefonlarla da ulaşabileceğinizi duyuruyor, sahip ve çalışanlarına da bolk kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

TOLGA TEKNİK BOSCH&BUDERUS

          KOMBİ SERVİSİ

Tolga Teknik Boşch& Buderus Teknik Servisi genç isim Tolga Ur’un önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşteri memnuniyetinin adresi Buderus Teknik Servisi Durugöl Mahallesi 1096 sokak NO:4/A adresinde hizmet veriyor.

                Buderus Teknik servisine 212 10 47 ve 0534 230 39 09 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Buderus Teknik Servisi sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

İnsan işte ! Neyse o. Ya olduğu gibi kabul edin ya da olduğunca uzaklaşın. Herkesin onayını alamayacağınızı da hiç unutmayın.

 

 

OLDUM OLASI

Arkadaş insanın gören gözü, işiten kulağı, tutan eli ve yürüyen ayağıdır. Dost; yürekteki acıyı ve göz yaşını sezdirmeden paylaşan ve silendir.

 

 

HARBİDEN

Ölmek için doğduğumuz ve ölmek için de yaşadığımız bu hayatta; gecenin sessizliklerinde gizli dökülen ve gizli silinen gözyaşlarına yeniliyor insan…

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Orduspor'da göreve sezon başında seçilen başkan Hasan Vayni'nin takımı sahaya sürmeme kararı dilekçe ile de tasdiklenirken Tertip Komitesi tarafından Orduspor, Süper Amatör Lig'den ihraç edildi.                                                                                                                                         

*************************

x-Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin , kentte sokak hayvanları için mama üretimi yapacak tesisin deneme üretimlerine başladığını duyurduğunu,

*************************

x-17 Ekim 2005’te kurulan  gazeteniz Ordu Yeni Haber Gazetesi’nin  yayın hayatında 19. yılı geride bırakarak 20. Yıla merhaba dediğini,

*************************

x-Ordu Genç Girişimciler Derneğinin  60 öğrenciye burs vermesinin takdir topladığını,

**************************

x-Ordu Futbolunun yükselişte hakemlerinden birisi olan ancak 2022 yılında Lenfoma (Lenf) Kanserine yakalanan Burak Taştemel’in  bu hastalığını yendiğini  ve spor camiasına il gözlemcisi olarak geri döndüğünü,

**************************

x- Orduspor’un 8 milyon 850 bin TL ile vergi yüzsüzleri listesinde yer aldığını,

**************************

x-2021’de ihalesi yapılan Ordu Şehir Hastanesi belirlenen tarihte bitmediğini, ikinci ihalesinin  yapıldığını, böylelikle  maliyet katlandığını,  iki ihaleyi de AK PARTİ’li Fatih Belediye Başkan Yardımcısı’nın damadının aldığının belirlendiğini,

**************************

x-Ordu’nun üçüncü Derece Riskli Bölgeler arasında yer aldığını, Ordu  daha az risk taşısa da, yine de deprem tehlikesine maruz kalan bölgeler arasında yer aldığını,

**************************

x-Ordu’nun Altınordu, Ünye, Fatsa, Ulubey, İkizce ve Aybastı ilçelerinde muhtelif cadde ve sokaklarda trafik düzenlemesi yapılacağını,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız