HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Ekim 2024 Salı Saat: 09:42

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ GARİPLEŞTİRİLİYORUZ Geçmişe iç çekerek yaşadığımız bu ülkede; Gün be gün garipleştiriliyoruz, Uyutuluyoruz ve körleştiriliyoruz. Bu hale nasıl gelindiğini de anlamakta zorlanıyoruz.     NE DEMİŞ NE DEMİŞ?
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

GARİPLEŞTİRİLİYORUZ

Geçmişe iç çekerek yaşadığımız bu ülkede; Gün be gün garipleştiriliyoruz, Uyutuluyoruz ve körleştiriliyoruz. Bu hale nasıl gelindiğini de anlamakta zorlanıyoruz.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Toplum, her gün bir başka kadının ya da çocuğun kaybolduğu ve cansız bedenine ulaşıldığı bir distopyaya dönüşmemeli! Ancak biz kadınlar, bu düzeni kabul etmiyoruz! Katledilen her kadının, şiddet gören her çocuğun hesabını soracağız. İstanbul Sözleşmesi'nden asla vazgeçmeyeceğiz! Bu sözleşmenin getirdiği koruyucu düzenlemeleri geri getirmek için kararlıyız. Erkek adaletin değil, gerçek adaletin peşindeyiz! Mücadelemiz, kadınların yaşam hakkını savunmak için, eşit ve özgür bir dünya için sürecek. Ne korkacağız ne de geri çekileceğiz. Bu topraklarda kadınlar özgür olana dek direneceğiz! Kadınlar birer rakam değil, istatistik değil! Bu öfke, kadınların hayatlarını hiçe sayan bu sisteme karşı! Margarita, Rojin ve adını bilmediğimiz, kaybolan, katledilen tüm kadınların anısına sahip çıkıyoruz. Erkek egemen zihniyeti ve bu düzenin kadın düşmanı politikalarını bir kez daha lanetliyoruz! Bıçağın kemiğe dayandığı yerdeyiz. Artık tek bir kadının bile yaşamı tehlikede olmasın diye, sesimizi yükseltmekten geri durmayacağız. Sokakları, meydanları terk etmeyeceğiz. Kadınların yaşam hakkı, pazarlık konusu değil; mücadelemiz, hayatımızdır!”(Ordu Kadın Platformu)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Her doğan gün bir önceyi arattığı içindir ki, yarınlar umudu bile başlamadan bitiyor.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GENÇLER KUNDURA

Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura  (Ayakkabı hastanesi) müşterilerinin hizmetinde olmaya devam  ediyor.

                İşletmeciliğini  Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı  sağlamasıyla da dikkat çeken Gençler kunduraya ,214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Gençler kunduraya hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik  makine mühendisi  Kadem Kutlutaş’ın  önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi Mühendislik, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Akademi  Mühendisliğe, 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

 Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 35yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hilal Dijital Fotoğrafçılık’ta  vesikalık resim çekimi ile düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Sahipliğini Yalçın Aydın’ın eşi Gülizar  Hekim Aydın’ın da çekim yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi çeyrek asırlık tecrübe  Zeki Gül’ün önderliğinde  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ sloganıyla hizmet veren Kanberoğlu Turizm Seyahat ve Otobüs işletmesine 233 14 22 ve 234 42 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaşabileceğiniz, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs işletmesine kazasız  günler  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Yarının ne getireceğinin hiç belli olmadığı ülke bu! Hep haddini bilecek ve kazancın nispetin de yaşayacağın  gibi, gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Yoksa, kafayı hep sıyırırsın.

 

 

OLDUM OLASI

Ortak çeşmenin suyunu dahi bölüşemeyenlerin kin kustuğu bu ülkede; rakipten de dost olmuyor işte!

 

 

HARBİDEN

Kendi sırrını dahi kendinden saklamak zorunda kaldığın bu ülkede; Zaman dikkat dikkat zamanı. Her bildiğini söyleme ama söylediklerini daima bil.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-İçişleri Bakanlığı’nın, terörden aranan ve renk kategorisinde yer alan teröristlere ilişkin ödül tarifesinde değişikliğe gittiğini, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve PKK'lı Duran Kalkan'ın da bulunduğu kırmızı kategori için ödülü 10 milyon liradan 20 milyon liraya çıkarıldığını,

**************************

x-Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aylık maaşı  2025 yılı için 183 bin liradan 238 bin liraya çıkacağını,

**************************

x-Altınordu ilçesinde yapımı devam eden 1200 yatak kapasiteli şehir hastanesi için toplu taşıma güzergahları belirlendiğini, bu kapsamda, şehir içinden üniversiteye giden toplu taşıma araçlarının yeni rotalarının oluşturulmasına karar verildi.

**************************

x-Öğretmen atamalarından, eğitim çalışanlarına yönelik şiddette ceza oranlarının artırılmasına kadar birçok düzenlemeyi içeren Öğretmenlik Mesleği Kanunu, Resmi Gazete'de yayımlandığını,

**************************

x-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, enflasyonla mücadeleye yönelik "Enflasyon yavaş yavaş dizginlenmeye başladı ancak düşüş yeterli değil. Biraz daha sabredecek ve çok daha güzel neticeleri göreceğiz" ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini,

**************************

X-Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından açıklanan verilere göre, Ordu-Giresun Havalimanından  Eylül ayında 48 bin 414 yolcuya hizmet verilirken, toplam 327 uçak seferi gerçekleştirildiğini, taşınan yük miktarı ise 455 ton olarak kayıtlara geçtiğini,

**************************

x-Türkiye’de Eylül ayı içerisinde  140 bin 919 konutun  satıldığını, 2024 Eylül ayında; Trabzon’da 841, Ordu’da 878, Giresun’da 707, Rize’de 296, Artvin’de 160, Gümüşhane’de 160 konut satının gerçekleştiğini,

**************************

x-Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Ender Sönmez’in, elden kira ödemenin sona erdiğinin altını çizerek, banka veya PTT aracılığı ile ödeme yapmayan kiraya veren ve kiracılar için ayrı ayrı ceza uygulanacağını söylediğini,

**************************

x-Ordu’nun yaylalarına sezonu ilk karın düştüğünü,  hava sıcaklıkları düşerken sıcaklıkların düşmesinin kahverengi kokarca mücadelesine olumlu etki yapmasının beklendiğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız