HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Ekim 2024 Cuma Saat: 10:12

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ HADDİNİ  BİLECEKSİN Yarının ne getireceğinin hiç belli olmadığı ülke bu! Hep haddini bilecek ve kazancın nispetin de yaşayacağın  gibi, gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Yoksa, kafayı hep sıyırırsın.    

SÖZ GÖTÜRMEZ

HADDİNİ  BİLECEKSİN

Yarının ne getireceğinin hiç belli olmadığı ülke bu! Hep haddini bilecek ve kazancın nispetin de yaşayacağın  gibi, gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Yoksa, kafayı hep sıyırırsın.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

 “Kamu personeli alımlarında sözlü sınav kaldırılmalıdır. Sözlü sınavlar kamuya olan güveni ve adalet duygusunu yok etmektedir. Çünkü torpil müessesesinin en çok işlediği yer sözlü sınavlardır.  Sözlü sınavlar, liyakat ve ehliyet kriterlerini ayaklar altına almaktadır.

Yazılı sınavı kazanan adaylar içinden, açılan kadro sayısının 4-5 katı fazla adayın sözlü sınava çağırılması da memurları rencide eden başka bir durumdur. Ayrıca yazılı sınav sonrası, sözlü sınavı da hakkıyla kazanmış olan memurlara dahi “torpille” kazandı bakış açısı değişmemektedir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında; çalışma barışını bozan, kurum içi huzursuzluklara sebep olan sözlü sınav uygulamasının iptal edilmelidir.”

(Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Utanması  gerekenler bile utanmıyor.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

BECEREN MOBİLYA

Bahattin Beceren

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

BECEREN MOBİLYA

Bahattin Beceren

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

FABİ  ORDU

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübeler Gülden-Erkan Yılmaz çiftinin  yaptığı, Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi Fabi Ordu, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Fabi Ordu’ya,223 20 78  ve  0532 713 79 48 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Fabl Ordu’ya, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KUNDURA

Sahipliğini hoş sohbet isim  Ergin Özen’in yaptığı Özen kundura hizmet vermeye devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı yapım ve tamirat adresi Özen kundura, Şarkiye Mahallesi Kültür Caddesi NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan Özen kunduraya, 0535 426 46 70  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Özen kundura işletenlerine hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 223 35 70 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Yeri dar fakat “Gönlü bol” unvanını da eline geçiren, Bizim Saatçi’ye hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

FABİ  ORDU

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübelen Gülden-Erkan Yılmaz çiftinin  yaptığı, Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi Fabi Ordu, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Fabi Ordu’ya,223 20 78  ve  0532 713 79 48 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Fabl Ordu’ya, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Ortak çeşmenin suyunu dahi bölüşemeyenlerin kin kustuğu bu ülkede; rakipten de dost olmuyor işte!

 

 

OLDUM OLASI

Kendi sırrını dahi kendinden saklamak zorunda kaldığın bu ülkede;Zaman dikkat dikkat zamanı. Her bildiğini söyleme ama söylediklerini daima bil.

 

 

HARBİDEN

Şahsi çıkarı hep önde koşturan siyaset bu! Bakar da görmez, duymaz ve söylemez isen mesele yok. Okuma ve yazma bilmezsen de hiç mesele yok.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ay-Yıldızlı milli takımın , 101 yıllık tarihimizde 350’ si resmi, 285'i özel toplam 635 maç oynayıp, biri hükmen 248 galibiyet, 149 beraberlik ve 238 yenilgi yaşadığını, millîlerin, 271'i deplasmanda, 274'ü Türkiye'de, 89'u ise tarafsız sahada çıktığı maçlarda, 3 tanesi hükmen galibiyet sonucunda 869 gol attığını, kalesinde 908 gol gördüğünü,

************************

x-Ordu’da son bir hafta içerisinde 272 motosikletliye kask cezası kesildiğini,

************************

x-Rize Belediyesi’nin , Ordu ve Giresun başta olmak üzere fındık üretilen birçok ilde tarım ürünlerine zarar veren kokarca böceğiyle mücadelede tamamen doğal bir yöntem geliştirdiğini,  organik çay sirkesi kullanılarak kokarca böceğini uzaklaştırmayı başaran bu proje, kimyasal maddeler kullanmadan doğanın sunduğu çözümleri ön plana çıkardığını,

************************

x-Türkiye’nin bal ihracatının, 2024 yılının Ocak-Eylül döneminde 5.913 ton olarak gerçekleştiğini, bu bal ihracatından 22 milyon 882 bin 831 dolar gelir elde edildiğini,  Türkiye’den 49 ülkeye bal ihraç edilirken ihracatta ilk sırada ABD’nin  yer aldığını,

*************************

x-Maddi imkansızlıklar ve malzeme yetersizliği nedeniyle zor günler geçiren Orduspor’un Başkanı Hasan Vayni’nin kulübün bu sene lige katılmayacağını açıkladığını,

*************************

x-Bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği Ordu Giresun Havalimanı'nın, havaların iyi gitmesi durumunda 5 Kasım tarihinden daha önce hizmete açılacağının belirtildiğini,

*************************

x-Ordu’da ilkbahar döneminde yaylaya çıkan besicilerin, havaların soğumasıyla birlikte dönüş yolculuğuna başladıklarını,

*************************

x-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu-Giresun Havalimanı'ndaki uçuş sayılarının düşürülmesiyle ilgili sert bir açıklama yaptığını, Torun açıklamasında , "Ordu-Giresun Havalimanı'nı yoğun dönemde kapattılar; yetmedi şimdi de THY uçuş sayısını düşürme kararı aldı. Vatandaşlarımıza eziyet etmek için bu kadar uğraşmayın. Zaten fındığımız çürük, yolumuz bozuk, gençlerimiz işsiz... Ordu bu zulmü hak edecek ne yaptı?" ifadelerini kullandığını,

*************************

x-Ordu Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Yusuf Uzunlar’ın: "Bu sezon hasat edilen kividen Ordu ekonomisine yaklaşık 200 milyon lira gelir girmesini bekliyoruz"dediğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız