HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Ekim 2024 Salı Saat: 09:35

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ KAFA VE BEYİN YORMAMAK ADINA Her şeye gebe günlerin yaşandığı bu ülkede; kafa ve beyin yormamak adına; Yaşadıklarınla yaşamak istediklerin arasında fark olmasın ve kendisinin gönlü olsun diye de kendinden ödün verme.
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

KAFA VE BEYİN YORMAMAK ADINA

Her şeye gebe günlerin yaşandığı bu ülkede; kafa ve beyin yormamak adına; Yaşadıklarınla yaşamak istediklerin arasında fark olmasın ve kendisinin gönlü olsun diye de kendinden ödün verme.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Kokarca kış uykusuna yattı, ama hükümet kış uykusundan uyanmadı daha. Köfteden domuz eti çıkmış, normaldir. Çünkü domuz eti yemek haram, ama domuz gibi haram yemek serbest bu ülkede. Tarım Bakanı zaten çiftçi, ziraatçi değil. Tarım Bakanı boya sanayiinde çalışmış, köfteden boya da çıkabilir. Tarım Bakanı gübre sanayiinde çalışmış, köfteden gübre de çıkabilir. Zaten Tarım Bakanlığı’nı oligarklar yönetiyor. Ferrero, Cargill gibi oligarklar. Köfteden kokarca da çıkabilir. O kadar çoklar ki, zaten ya onlar bizi yiyecek ya da kaza ile biz onları. Kokarca kış uykusuna yattı artık, ama hükümet kış uykusundan hala uyanmadı. Kokarcayı bakanlığa götürdük uyandıramadık, 100 km yürüdük dinletemedik. En sonunda bölgesel bir tehlikeyi ulusal bir felakete döndürdüler tebrik ederim. Ya kokarca bizi yiyecek ya biz kokarcayı.”

(Mustafa Adıgüzel,CHP Ordu Milletvekili)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Yarınlar umudu bile başlamadan sönüyor.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

BETA BİLİŞİM TEKNİK SERVİS

Sinan AKKUŞ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

İşletmeciliğini  Sabri Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor

             Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan, Gurur Şarküteri ve Tekel bayii, Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde hizmet veriyor.

 Her gece 22.00’ye kadar da müşterilerine hizmet veren Gurur Şarküteri ve Tekel Bayiine  214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Gurur Şarküteri sahip ve çalışanlarına, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KIRAN ELEKTRİK

Elektrik denilince ilk akla gelen isimler arasında yer alan Kıran Elektrik, Engin-Bayram Önen ve Barış Yayla’nın önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.           

                Kıran Elektrik Subaşı Mahallesi 427 nolu sokak NO: 27 (Subaşı Mahallesi Muhtarlığı karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinin de adresi olan Kıran Elektrik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Cep telefonları aksesuarı ile güncel filmlerin satış adresi Şah Video CD Market, yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine bir telefon kadar yakın olan ve gecenin geç saatlerine kadar da hizmet veren  Şah Video CD Market, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbet kardeşler Murat, Ferit ve Mehmet Şahin kardeşlerin bir arada müşterilerine hizmet verdiği Video CD Markete  214 18 15 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Şah Video CD markete, bol kazançlar diliyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini yarım asırlık  tecrübe Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                214 72 668 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Gençler kunduraya , hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Bu hayatta; her şeyin zamanı yaşadığın andır.

 

 

OLDUM OLASI

Kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanan siyasiler işte! Sorun üretmekten, çözüm üretmeye zaman bulamaz oldular.

 

 

HARBİDEN

Her şeye gebe günlerin yaşandığı bu ülkede; bihaber yaşar, bakıp da görmez ve okuma yazma bilmez isen mesele de yok demektir.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Vali Muammer Erol’un “İlimizde şu anda gündemde olan kokarca ve kokarcayla ilgili yapılacak mücadele çalışması var. Ekim ayının 15’inde başlayacak bir kışlak ilaçlama mücadelesi olacak” dediğini,

********************

x-Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün "2024 Eylül Ayı Alansal Yağış Raporuna göre Ordu’da yağış oranının yüzde 40 azaldığını,

********************

X-Türkiye'de yıllık ortalama hane halkı kullanılabilir geliri, geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 84,1 artışla 181 bin 200 liraya ulaştığını, İstanbul gelirde zirveye yerleşirken en düşük gelirli illerin de  Van, Muş, Bitlis ve Hakkari olarak gerçekleştiğini,

*********************

x-81 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik son 1 ayda Jandarma tarafından aralıksız düzenlenen operasyonlarda; 200 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü ve 4040 Düzensiz Göçmen yakalandığını,

*********************

x-T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Ordu Giresun Havalimanı’nın 2024 yılı Eylül ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladığını, buna göre; Ordu Giresun Havalimanı’nda eylül ayında, iç hat yolcu trafiği 47 bin 081 dış hat yolcu trafiğinin bin333 olduğunu,  böylece eylülde toplam 48 bin 414 yolcuya hizmet verildiğini,

**********************

x-Ordu'da son bir haftada 44 kaza meydana gelirken, 56 vatandaşın yaralandığını,

**********************

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in, Botanik Park ile ilgili, “Mahkemeden bize 3 milyon ceza geldi. Belki peşi de gelecek” dediğini,

**********************

x-Son dönemde artış gösteren kokarca için mücadelenin devam ettiğini aktaran Ordu BŞB Başkanı Hilmi Güler’in bilimsel bir mücadele vermek için Belediye bünyesinde bilim kurulu kuracaklarını açıkladığını,

**********************

X-2 binden fazla üniversitenin yer aldığı uluslararası sıralamada, Ordu Üniversitesi ‘nin  bin 500 bandında önemli bir yer edindiğini,  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız