HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Ekim 2024 Pazartesi Saat: 15:22

ALTINORDU’DA 4 MAHALLEYE NEFES ALDI

Altınordu Belediyesi, dar olması nedeniyle 50 yıldır şikayet konusu olan Şenocak Mahallesi yolunda genişletme çalışması yaparak, vatandaşların çilesine son verdi.   Altınordu Belediyesi, yıllardır şikayet konusu olan Şenocak-Hürriye
ALTINORDU’DA 4 MAHALLEYE NEFES ALDI

Altınordu Belediyesi, dar olması nedeniyle 50 yıldır şikayet konusu olan Şenocak Mahallesi yolunda genişletme çalışması yaparak, vatandaşların çilesine son verdi.

 

Altınordu Belediyesi, yıllardır şikayet konusu olan Şenocak-Hürriyet-Bayramlı-Cumhuriyet Mahallelerinden geçerek Kabadüz ilçesine alternatif ulaşım sağlayan bağlantı yolundaki soruna neşter vurdu. 1974 yılında Şenocak Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar tarafından 2,5 metre genişlikte açılan yol, yöre halkının ihtiyacına cevap veremez hale geldi. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin girişimiyle 1,5 kilometre uzunluğundaki yolun genişliği yaklaşık 8 metreye çıkarıldı. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda genişletme çalışmasının ardından stabilize bakım ve onarımı yapılan yol, konforlu hale getirildi.

 

BAŞKAN YARDIMCISI AKDENİZ: ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRDIK

 

Bölgede yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Akdeniz, “Bu yol Şenocak-Hürriyet-Bayramlı-Cumhuriyet Mahallelerinden Kabadüz ilçesine alternatif bağlantı yolu niteliği taşıyan bir yol. Burada vatandaşlarımızın yol genişletme talepleri vardı. Bu çalışmayı gerçekleştirerek hem buradaki 40 hanenin yol ve camiye ulaşım problemini çözüme kavuşturduk hem de bağlantı yolu olması nedeniyle 3 mahallemize ulaşımı kolaylaştırdık. Yollarımızı daha konforlu, mahallelerimizi daha yaşanılabilir bir hale getirmek için Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Tepe’nin öncülüğünde çalışmalarımızı devam ettirme kararlılığındayız” dedi.

 

MUHTAR ÖZCAN: MAĞDURİYET GİDERİLDİ

 

Şenocak Mahallesi Muhtarı Aydın Özcan da, “Burada iki araç yan yana geçemiyordu. Vatandaş çok mağdurdu. Yolumuzdaki genişletme çalışmaları güzel oldu. 1,5 kilometre uzunluğundaki yol güzergahımızda genişletme çalışması yaptık. Bu çalışmayla mağduriyetler giderildi” diye konuştu.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

 

Mahalle sakinlerinden Recep Engül ise, “1974 yılında büyüklerimizin kendi imkanlarıyla yaptığı bu yolun geniş çaplı bakım ve onarımı bu döneme nasip oldu. Bu hizmetten dolayı çok mutluyuz. En büyüğünden en küçüğüne sevinçliyiz” ifadelerinde bulundu.

 

Aynur Duman, “Yollarımız çok kötüydü. Yol dar olduğu için arabaların gidip gelmesi çok sıkıntı yaşatıyordu. Genişletilmesi daha iyi oldu. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DA, 4, MAHALLEYE, NEFES, ALDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız