HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Ekim 2024 Pazar Saat: 13:19

TEÇ-SEN’DEN: “MEMUR BEKLENTİ PAKETİ”

Kamu Birliği Konfederasyonu, Hazine ve Maliye Bakanlığı önünde, TEÇ-SEN Genel Başkanı Ordulu Ümit Demirel, gerçekleştirdiği basın açıklamasında, devlet memurlarının karşılaştığı sorunları dile getirerek Memur Beklenti Paketi’ni
TEÇ-SEN’DEN: “MEMUR BEKLENTİ PAKETİ”

Kamu Birliği Konfederasyonu, Hazine ve Maliye Bakanlığı önünde, TEÇ-SEN Genel Başkanı Ordulu Ümit Demirel, gerçekleştirdiği basın açıklamasında, devlet memurlarının karşılaştığı sorunları dile getirerek "Memur Beklenti Paketi’ni kamuoyuna sundu.

Başkan Demirel: Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1 Ekim itibarıyla açılmasıyla birlikte, memurların taleplerini meclis çatısı altında gündeme getirme amacı taşıyan konfederasyon, ekonomik kriz ve yoksulluk nedeniyle artan sorunlara dikkat çekti.

Gerçekleşen basın toplantısında Başkan Demirel, memurların, asgari ücretlilerin ve emeklilerin yaşadığı maddi zorlukların sorumlusunun kendileri olmadığını vurgulayarak, ekonomik tedbirlerin sabit gelirli çalışanları daha da zor durumda bıraktığını ifade etti. Açıklamada, "İnsanca yaşamak, emeğimizin karşılığını almak istiyoruz" dedi

Talepler ve Çözüm Önerileri: Basın açıklamasında belirtilen talepler arasında en düşük memur maaşının yoksulluk sınırının üzerine çekilmesi, enflasyon farklarının aylık olarak ödenmesi ve memurların ek göstergelerinin düzenlenmesi yer aldı. Ayrıca, yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması ve emekliler için bayram ikramiyesinin verilmesi gibi konular da öne çıktı.

Kamu Birliği Konfederasyonu, yıllardır halı altına itilen sorunların çözümüne yönelik 21 maddelik bir paket sunarak, bu taleplerin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ele alınmasını istedi. "Birlikte başaracağız. Biz başardığımızda, herkes kazanacak!" mesajıyla, kamu çalışanlarının haklarının korunması için mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Düzenlenen açıklamaya birçok paydaş ve kamu personeli katılım sağladı. Bu kapsamda kamu çalışanlarının kronikleşme aşamasına gelen önemli sorunları gündeme getirilerek çözüm önerileri hakkında yetkililere çağrıda bulunuldu.

Demirel, Memurun hakkı memura teslim edilene kadar durmaksızın mücadeleye devam edileceğini de sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler : TEÇ-SEN’DEN:, “MEMUR, BEKLENTİ, PAKETİ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız