HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 14:10

OAL’DE VELİ MEMNUNİYETİ DİKKAT ÇEKİYOR

Sosyal aktiviteleri ve projeleri ile sürekli adından söz ettiren Ordu Anadolu Lisesi (OAL) her dönem olduğu gibi bu senede öğrenci velilerinin gönüllerini feth ederek veli memnuniyeti konusunda da tam not almayı başardı. Hemen hergün sınıf
OAL’DE VELİ MEMNUNİYETİ DİKKAT ÇEKİYOR



Sosyal aktiviteleri ve projeleri ile sürekli adından söz ettiren Ordu Anadolu Lisesi (OAL) her dönem olduğu gibi bu senede öğrenci velilerinin gönüllerini feth ederek veli memnuniyeti konusunda da tam not almayı başardı.

Hemen hergün sınıf sınıf veli toplantıları gerçekleştiren OAL’de öğrenci velilerinin gazetemize yaptığı açıklamalarda, öğrencilerin hergün okula gitmek için can attıklarını söyleyerek başta okul müdürü Bilal Şahin olmak üzere tüm öğretmen ve eğitim çalalışanlarına da teşekkür ederek iyi ki çocuğumuz bu okulda okuyor diyerek memnuniyetlerini ortaya koydular.

Görüşlerine başvurduğumuz OAL Müdürü Bilal Şahin, velilerin OAL’e  duyduğu güven ve inançlarına minnetlerini sunarak bu güven ve inançların asla boşa çıkmayacağını söyledi.

Müdür Bilal Şahin, yaptığı açıklamada; “Bütün mesele burada, bir veli toplantısı planlıyorsunuz salonda velilerimizin tamamı gelmiş ve çocukları için bütün fedakarlığa hazır olduklarını ifade ediyor.

Toplantı sonunda kafalarından soru işaretleri gitmiş iyi ki buradayız diyorlarya işte yorgunluklarınızın sona erdiği an. Biz birlikte başaracağız.

Mevlananın ne güzel bir sözü var. "Birgün gelir açmaz dediğin çiçekler açar, gitmez dediğin dertler gider, bitmez dediğin zaman geçer, ama hayat öyle bir şey ki önce şükür sonra sabır sonrada inanmak gerekir"

Bizlere inandıklarını her fırsatta dile getirip motivasyonunuzu artıran kıymetli velilerimize çok teşekkür ederiyoruz. Başarılı insanların tek bir özelliği vardır bahane üretmezler. Ordu Anadolu Lisesi Huzurun ve Başarının Adresi olmaya devam edecektir” dedi.

Anahtar Kelimeler : OAL’DE, VELİ, MEMNUNİYETİ, DİKKAT, ÇEKİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız