HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 09:46

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ DEĞİŞMEZ GERÇEK Yaşayan herkesin yaşlı adayı olduğu bu hayatta; yaşlılar gençlere, kendilerini “Anlayamadıkları” için, gençler de yaşlılara kendilerini “Anlayamayacakları” için kızar. Değişmeyen ve değişm
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

DEĞİŞMEZ GERÇEK

Yaşayan herkesin yaşlı adayı olduğu bu hayatta; yaşlılar gençlere, kendilerini “Anlayamadıkları” için, gençler de yaşlılara kendilerini “Anlayamayacakları” için kızar. Değişmeyen ve değişmez gerçek işte!

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Peki ne yok? Okullarda temizlik yok, güvenlik yok, sağlık yok, yemek yok. Ekmek yok, içmek yok... Öğrenciler için milli eğitim için güncel sorunlara dair hiçbir çözüm yok. Yıllardır söylüyoruz; okullara temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, sağlık görevlisi diye.  Yapmadıkları temizliğe destek olmak için belediyelerimiz dahil olmaya çalışıyor ama onları da engelliyorlar. Belediyelerimizi yani kamu kurumlarını okullara sokmayan bu AKP zihniyeti, toplum yararına dernek ayağı ile cemaat ve vakıfları okullara sokuyor. Hangileri? TÜGVA, TÜRGEV, İlim Yayma...”

(Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu Milletvekili)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE!Yalana bile alkış tutan şakşakçıların sayısına günbegün sayı ekleniyor.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

MÜGE GÜMÜŞ

Gürkan GÖZÜKAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

FABİ  ORDU

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübeler  Gülden-Erkan Yılmaz’ın çiftinin  yaptığı, kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi Fabi Ordu, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla dikkat çeken, Fabi Ordu, Şarkiye Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi  NO 22 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin de adresi olan Fabi Ordu’ya, 666 63 53  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Fabi Ordu’ya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİLGİ KİTAP-KIRTASİYE

Sahipliğini  hoş sohbet isim Ali Ekrem Aktürk ve eşi İlkay Aktürk’ün  yaptığı Bilgi kitap-Kırtasiye yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve tüm kitap çeşitlerinin satış adresi Bilgi kitap-kırtasiye Zübeyde hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni  zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Bilgi Kitap ve kırtasiyeye, 225 61 25 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Bilgi kitap-kırtasiye sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileğimizi iletiyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura  (Ayakkabı hastanesi) müşterilerinin hizmetinde olmaya devam  ediyor.

                İşletmeciliğini  yarım asırlık tecrübe Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı  sağlamasıyla da dikkat çeken Gençler kunduraya ,214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Gençler kunduraya  bol kazançlar diliyoruz.

REYHAN PERDE VE ÇEYİZ EVİ

Perde, pürde tül ve stor işlerinin itina ile yapıldığı Reyhan perde, çeyiz evi müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Reyhan-Arslan Uzundurukan’ın işletmeciliğini yaptığı Reyhan perde ve çeyiz evi, Bucak Mahallesi Bekir Sıtkı Pamuk caddesi NO: 38 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Reyhan Perdeye 214 46 81 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Reyhan perde ve çeyiz evi sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

İnsan işte! hayatının filmini oynuyor. Fakirin ki bir umut!; nereye olsa oraya sarılıyor.

 

 

OLDUM OLASI

Hayallerle ve konuşmayla hedefe koşarken, “Avrupa Avrupa Duy Sesimizi” naraları, hayaller bitip de gerçek kapıyı çaldığında ise  “Türk’ün Türk’ten Başka Dostu Yok” ağlamaları…Bu hep böyle geldi böyle de gidiyor.

 

 

HARBİDEN

Üç maymunu oynayan insancıkları, insan yerine koyarsanız, önce acımasızca kalbinizi kırarlar, sonra hayallerinizi bile bitirirler.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

Türkiye MTA diri fay haritasına göre, Ordu’nun üçüncü derece riskli bölgede yer aldığını,

*************************

x-Altınordu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde şef vekili olarak görev yapan, Osman Başar Kiltan’ın Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne vekaleten atandığını,

*************************

x-TÜİK Rakamlarla Eylül ayı Türkiye sonuçlarını açıkladığını,  TÜİK'in açıkladığı rakamlara göre 2022 yılı yurt içi gayri safi milli hasılada Ordu yine Karadeniz'de son sırada yer aldığını,

*************************

x-Örgün eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen sayısının 2023-2024 eğitim öğretim yılında 1 milyon 168 bin 896 olduğunu,  bu öğretmenlerin 993 bin 397'si resmî okullarda, 175 bin 499'u özel okullarda görev yaptığını, ayrıca öğretmenlerin 452 bin 814'ü erkek, 716 bin 82'si kadın öğretmenlerden oluştuğunu,  öğretmenlerin 84 bin 67'si okul öncesi eğitimde, 308 bin 636'sı ilkokulda, 378 bin 203'ü ortaokulda ve 397 bin 990'ı ortaöğretimde çalıştığını,

***************************

x-Ordu’da 3 bin 500 üreticinin 600 bin kovanda büyük emeklerle bal ürettiklerini, gezginci arıcıların bu sezon 13 bin toz bal ürettiklerini,

***************************

x-Kahverengi kokarca belasını  yok etme adına üreticilere Önemli Tavsiyeler;

-Bahçelerinizi düzenli olarak kontrol edin: Kokarca yuvalarını tespit ederek imha edin.

-Kış aylarında bahçenizi temizleyin: Düşen yaprakları ve bitki artıklarını temizleyerek kokarcaların barınma alanlarını azaltın.

-Tarım ilaçlarını doğru ve zamanında kullanın: İlaçlama yaparken mutlaka uzman tavsiyesi alın.

-Biyolojik mücadele yöntemlerini tercih edin: Doğal düşmanları kullanarak çevreye duyarlı bir mücadele yöntemi tercih edin.

****************************

x-Havaş otobüsleri, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde farklı noktalardan Samsun Çarşamba Havalimanı'na düzenli olarak yolcu taşıdığını, Ordu merkezden Samsun'a seyahat etmek isteyen yolcular 350 TL, Fatsa'dan seyahat etmek isteyenler 330 TL ve Ünye'den seyahat etmek isteyenler ise 250 TL ödeme yaptıklarını,

****************************

x-Ordu Üniversitesi içerisine kurulacak ve öğrencileri mutlu edecek olan ücretsiz çamaşırhane projesinde imza atıldığını, kısa zaman içerisinde yapımı tamamlanacak olan çamaşırhane ile öğrencilere, kıyafet hijyeni konusunda büyük kolaylık sağlanacağını,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız