HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ekim 2024 Salı Saat: 14:02

VARGELOĞLU’DAN MESUDİYE’YE ZİYARET

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Mesudiye ilçesinde okul ve kurumları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve okul müdürleri ile bir araya geldi. İlçe ziyaretine ilk olarak Mesudiye Kaymakam Vekili Hüseyin Ensar Altunu 
VARGELOĞLU’DAN  MESUDİYE’YE ZİYARET

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Mesudiye ilçesinde okul ve kurumları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve okul müdürleri ile bir araya geldi.

İlçe ziyaretine ilk olarak Mesudiye Kaymakam Vekili Hüseyin Ensar Altun'u ziyaret ederek başlayan Vargeloğlu, Mesudiye Kaymakamı Hüseyin Ensar Altun'la Mesudiye ilçenin eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirdi. Vargeloğlu, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek ilçede yürütülen ve planlanan eğitim öğretim çalışmaları ile eğitim yatırımları konusunda Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürü Emine Turan Öztürk'ten bilgi aldı.

Ziyaretin ardından yapımı tamamlanan 8 derslikli Mesudiye Özel Eğitim Uygulama Okulunu yerinde inceleyen Vargeloğlu, okulla ilgili Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürü Emine Turan Öztürk'ten bilgi aldı. Mesudiye Ortaokulunda okul idaresi ve öğretmenleri ile bir araya gelen Vargeloğlu, öğretmenler ile sohbet etti.

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına büyük bir heyecan ve umutla başladıklarını belirten Vargeloğlu, “Özellikle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, eğitim sistemimizin geleceğini şekillendirecek önemli bir dönüşüm. Bu model, öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerilerini kazanmalarını, eleştirel düşünme, problem çözme ve yaratıcılık gibi yeteneklerini geliştirmelerini hedefliyor. Aynı zamanda, millî ve manevi değerlerimize bağlı, topluma duyarlı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. Bu yılki eğitim-öğretim sürecinde, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelini okullarımızda hayata geçirmek için yoğun bir çaba sarf edeceğiz. Bu süreçte sizler, okullarınızda çok önemli bir role sahipsiniz. Sizlerin vizyonu, enerjisi ve deneyimleri, bu çalışmaları başarıyla yönetmemiz için çok değerli. Hepinize bu önemli görevinde başarılar dilerim. Unutmayalım ki, bizler sadece öğretmen değil, aynı zamanda geleceğin mimarlarıyız. Yetiştirdiğimiz her öğrenci, ülkemizin geleceği için bir umuttur" dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : VARGELOĞLU’DAN, MESUDİYE’YE, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız