HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Ekim 2024 Salı Saat: 09:34

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ O BEYİNLERİNİZE YER ETSİN Her kim olursanız  olun, o beyinlerinize yer etsin.İnsan; makam ve mevkiyi çıkardıktan sonra kalandır. Ne olursanız olun her şeyden önce insan olun. Unutmayın, bu ülkede, bugün her şey olanlar
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

O BEYİNLERİNİZE YER ETSİN

Her kim olursanız  olun, o beyinlerinize yer etsin.İnsan; makam ve mevkiyi çıkardıktan sonra kalandır. Ne olursanız olun her şeyden önce insan olun. Unutmayın, bu ülkede, bugün her şey olanlar yarın hiç bir şey oluyor.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçılar Birliği (KFMİB) Yönetim Kurulu Üyesi Cem Şenocak, Ordu, Giresun ve Trabzon’daki fındık üreticilerinin yaşadığı zorlukları gündeme getirdi.

KFMİB Yönetim Kurulu Üyesi Cem Şenocak, bu bölgelerdeki sorunların çözülmesi halinde fındıkta sıkıntı yaşanmayacağını belirtti.

Şenocak, özellikle Doğu Karadeniz’deki Ordu, Giresun ve Trabzon illerinin dünya fındık üretimindeki kritik rolünü vurgulayarak, bu bölgedeki sorunların çözülmesi durumunda hem Türkiye’de hem de dünyada fındık üretimiyle ilgili herhangi bir problem kalmayacağını belirtti.

Şenocak’ın  “Sorun Ordu, Giresun’dadır. Burada 2-3 tane önemli kriter var. Bir tanesi, Doğu Karadeniz’in, fındığın ana vatanı olması ve Türkiye fındığının yüzde 40'ının Ordu ve Giresun ve Trabzon’un üretmesi. Ancak, bu bölgede yaşayan üreticiler dünyanın en mağdur fındık üreticileri haline geldi. Bunun temel nedenleri arasında miras yoluyla arazilerin bölünmesi, köylerden şehirlere göç, bahçelerin ve köklerin eskimesi, makinalı tarımın yapılamaması ve yaşlı nüfusun çoğunlukta olması sayılabilir. Bu nedenlerle, bölge halkı fındıktan geçimini sağlayamaz hale geldi. Ancak burada dünya fındık üretiminin yüzde 40'ını üreten üç ilden bahsediyoruz” dedi.

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE!”İki kişinin bildiği sır değildir” gerçeği hiç umursanmıyor.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

DAMLA KİTABEVİ

Sedat Gönül-Arda Altaş

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ÜN-AL EKMEK FIRINI

İşletmeciliğini hoş sohbet  Ünal Bilgin’in yaptığı , Ün-AL  Ekmek fırını, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Hijyenik bir ortamda ekmek üretip satmasıyla dikkat çeken Ün-AL ekmek fırını, Bucak Mahallesi 363.sokak NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan ve 223 08 41 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Ün-A l ekmek fırını sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

NURCAN CAM TİCARET

Cam, boya, ayna, ve çerçeve satış adresi Nur an Cam Ticaret, çeyrek asırlık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Şahin Tekneci’nin yaptığı ve 35 yıllık tecrübe Muttalip Tekneci’nin de  çalıştığı Nurcan Cam Ticaret, Şarkiye Mahallesi Fatma Hatun Sokak NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Nurcan Cam ticarete, 214 61 20 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Nurcan Cam Ticarete hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Sahipliğini  yeri ve zamanı gelmemiş konuşmaz bir görüntü sergileyen  Ali Gürel Güven’in yaptığı plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veren Güven Poşet ve Kâğıtçılığa 214 24 47 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Güven Poşet ve kağıtçılık sahip ve çalışanlarına Bol kazançlar diliyoruz.

BİL-KAR BİLİŞİM

Sahipliğini hoş sohbet isim Recep Çiçek’in yaptığı Bil-Kar Bilişim güvenlik sistemleri, yazılım ve teknik servis hizmetleri müşterilerinin himende olmaya devam ediyor.

                ‘Teknoloji sanattır” sloganıyla Yeni Mahalle 301 sokak NO: 21-C Ada iş merkezinde hizmet veren Bil-Kar Bilişime 222 1 222 ve 0530 526 76 77 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken ve hoş sohbetinde adresi olan  Bil-Kar Bilişim sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Üç maymunu oynayan insancıkları, insan yerine koyarsanız, önce acımasızca kalbinizi kırarlar, sonra hayallerinizi bile bitirirler.

 

 

OLDUM OLASI

İçi kara olan insancıklar; anlamak için değil, cevap vermek için dinlerler!

 

 

HARBİDEN

Çaresizliklerini içine gömenlerin kaderidir bu! Gün ışığında kimseye göstermez üzüntüsünü, geceleri ile yalnız döker gözyaşını.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz’ın Kahverengi kokarcaya yönelik yaptığı açıklamada; “Bireysel mücadele yapanlar var. Çok güzel bu durumu hep birlikte devam ettirmeliyiz. Biz bu işi erkenden bitireceğiz ama hep beraber yaparsak bitecek kokarca böceği vakası. Herkes taşın altına elini koyacak. Sayın Valimiz Muammer Erol'da desteklerini sürdürüyor. Güzel sonuçlar alacağız." ifadelerini kullandığını,

***********************

x-11 Ekim Cuma günü saat 21.45’te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan Türkiye - Karadağ maçının TV8 ile Exxen platformundan canlı olarak ekranlara geleceğini,

***********************

x-Ordu Üniversitesi içerisine kurulacak ve öğrencileri mutlu edecek ücretsiz çamaşırhane projesinde imzanın atıldığını,  kısa zaman içerisinde yapımı tamamlanacak olan çamaşırhane ile öğrencilere, kıyafet hijyeni konusunda büyük kolaylık sağlanacağını,

***********************

x-Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi Gülyalı İlçesi Turnasuyu Mahallesi’ne üst geçit müjdesini sosyal medya hesabında duyurduğunu,

***********************

x-Altınordu Belediyesi’nin,  önümüzdeki yıl hizmeti girmesi planlanan Ordu Şehir Hastanesi’ne vatandaşların kolay ulaşabilmesi amacıyla sorumluluk alanındaki imar yollarında çalışma başlattığını,

***********************

x-Millî Eğitim Bakanlığı Tarafından "Millî Eğitim İstatistikleri 2023-2024" Verileri Açıklandığını, buna göre, Türkiye'de okul öncesi eğitim, ilköğretim ve ortaöğretim düzeyinde 9 milyon 600 bin 891'i erkek, 9 milyon 109 bin 374'ü kız olmak üzere toplam 18 milyon 710 bin 265 öğrenci örgün eğitim aldığını,

************************

x-CHP Ordu eski il başkanı Osman Güngör’ünCHP’de yönetim derhal değişmelidir. Değişimden sonraki süreç, başarısızlık ve gaflarla doludur. Ülkenin insanları açlığa umutsuzluğa mahkum edilmiş durumdayken, politika üretemeyen taraf olamayan bir anlayış, geleceği yapılandıramaz. Milyonların beklentisi, refah, demokratik, insan haklarına saygılı, cinsiyet ayrımının, dil din ırk, mezhep ayrımının yapılmadığı bir ülkede huzurla yaşama arzusudur.” Görüşlerini gündeme taşımasının hayli dikta çektiğini,

************************

x-Fındıktaki sorunlarla ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Lideri Ordulu Müsavat Dervişoğlu: "Tarım Bakanlığı Karadeniz yanarken saçını taramakla meşgul” diye açıklama yapmasının olduğunca dikkat çektiğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız