HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Ekim 2024 Pazartesi Saat: 15:57

SEHER AKDENİZ’E SON GÖREV

Muhtarlar Konfederasyonu Kurucu Başkanı ve Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Akdeniz’in vefat eden annesi Seher Akdeniz, son yolculuğuna uğurlandı. Altınordu İlçesi Orta camii de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namaz
SEHER AKDENİZ’E SON GÖREV

Muhtarlar Konfederasyonu Kurucu Başkanı ve Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Akdeniz’in vefat eden annesi Seher Akdeniz, son yolculuğuna uğurlandı.
Altınordu İlçesi Orta camii de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sefa Yüce, Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları ve personelleri, siyaset, kültür ve sanat, Muhtarlar Dernekleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, eğitim, sağlık, spor camialarının ileri gelen isimlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Merhune Seher Akdeniz için Taşbaşında ki evinde helallik alındıktan sonra Orta Camiide kılınan cenaze namazının ardından naaşı Güzelyalı Şehir Mezarlığına getirildi.
Göz yaşları içerisinde burada defnedilen Merhume Seher Akdeniz’i sevenleri ve yakınları son yolculuğunda da yalnız bırakmadı.
Defin işlemlerinin ardından duygularını dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ise; "Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Akdeniz’in kıymetli annesi Seher Akdeniz teyzemizi kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisini yakın zaman önce ziyaret etmiş, hayır duasını almıştık. Seher teyzemize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

 

Anahtar Kelimeler : SEHER, AKDENİZ’E, SON, GÖREV

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız