HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Ekim 2024 Cuma Saat: 12:28

HALKIN HUZURUNU BOZANLAR YAKALANDI

Ordu’da halkın huzurunu bozan “Ateşli Silah ile Kasten Yaralama-6136 SKM ve Mala Zarar Verme” olayı ile ilgili olarak aranan 4 kişi emniyet güçleri tarafından yakalandı. Yakalanan 4 kişiden 3 ‘ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 k
HALKIN HUZURUNU BOZANLAR YAKALANDI

Ordu’da halkın huzurunu bozan “Ateşli Silah ile Kasten Yaralama-6136 SKM ve Mala Zarar Verme” olayı ile ilgili olarak aranan 4 kişi emniyet güçleri tarafından yakalandı. Yakalanan 4 kişiden 3 ‘ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından halkın huzurunu kaçıran şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; 02.10.2024 günü saat 10:00 sıralarında Ordu’da meydana gelen “Ateşli Silah ile Kasten Yaralama-6136 SKM ve Mala Zarar Verme” olayı ile ilgili olarak, olayın şüphelileri olan ve 16 suç kaydı bulunan C.K.(33), 5 suç kaydı bulunan C.Ş.(31), 16 suç kaydı bulunan S.A.(29) ve 8 suç kaydı bulunan H.A.(30) isimli şahıslar ekiplerimiz tarafından olayda kullanılan 4 adet ruhsatsız tabanca ve 12 adet fişek ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Söz konusu şüpheli şahıslar çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince C.Ş. isimli şahıs Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakılırken, H.A., C.K. ve S.A. isimli şahıslar ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bu arada suçta kibirlenenlere asla müsaade edilmeyeceği ve suç-suçlularla mücadelenin her alanda kararlılıkla devam edeceği de bildirildi.

 

 

Anahtar Kelimeler : HALKIN, HUZURUNU, BOZANLAR, YAKALANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız