HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Eylül 2024 Pazar Saat: 15:43

İLÇELERİN CAZİBESİ ARTIYOR

Başkan Hilmi Güler’in 5,5 yıllık belediye başkanlığı döneminde 6 ilçede dış cephe iyileştirmesi yapılırken yeni projelerle ilçelerin çehresi değişmeye devam edecek   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ön
İLÇELERİN CAZİBESİ ARTIYOR

Başkan Hilmi Güler’in 5,5 yıllık belediye başkanlığı döneminde 6 ilçede dış cephe iyileştirmesi yapılırken yeni projelerle ilçelerin çehresi değişmeye devam edecek

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde ilçe merkezleri modern bir görünüm kazanmaya devam ediyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başladığı günden bu yana Ordu’nun 5 İlçesi’nde cephe giydirme çalışmaları tamamlanırken 1 ilçede ise proje devam ediyor.

 

Estetik, modern bir kent oluşturma yolunda projelerini bir bir hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, aradan geçen 5,5 yılda Ordu’nun ilçelerinde önemli alt ve üstyapı çalışmalarını hayata geçirdi. Bu kapsamda ilk etapta projesi yapılan 5 ilçede cephe giydirme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan tam not aldı.

 

5 İLÇEDE ÇALIŞMA TAMAMLANDI 1 İLÇEDE DEVAM EDİYOR

 

Ordu’nun 19 ilçesinde alt ve üstyapıda önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde ilçelerin siluetini değiştirmek için başlattığı çalışmalarda önemli mesafe kat etti.

 

Yapılan projelerle, Altınordu, Ulubey, Gürgentepe, Perşembe, Kabadüz Çambaşı Yaylası’nda dış cephe giydirme çalışmalarını tamamlayan ekipler, Kumru ilçesinde cephe giydirme çalışmalarında yüzde 80’lik bölümünü tamamladı.

 

BOLAMAN’IN CAZİBESİ ARTACAK

 

İlçelerde hayata geçirilen dış cephe iyileştirme çalışmalarına Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesinde devam edecek olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 3 sokakta cephe iyileştirmesi ile zemin çalışmaları yapacak.

 

Bolaman’da 3 bin 100 metrekarelik alanda 25 yapı ve 3 sokakta uygulanacak proje kapsamında sokak girişinde bulunan zemin katlar taş kaplama, üst katlar ahşap kaplama yapılacak. Mavi ve yeşilin gölgesinde dokuyu zenginleştirilmesi için seçilen ahşap ve taş malzemeler yanında krem renk boya uygulaması gerçekleştirilecek.

 

Böylece yine Ordu Büyükşehir Belediyesinin restorasyon çalışması yapacağı, sivil mimari örneklerinden bir tanesi olan Haznedaroğlu Konağı ile uyumlu bir bina sağlamlaştırması yapılacak.

 

 

Anahtar Kelimeler : İLÇELERİN, CAZİBESİ, ARTIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız