HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Eylül 2024 Pazar Saat: 14:57

KENT LOKANTASI’NA YOĞUN İLGİ VE TAM NOT

 Altınordu Belediyesi tarafından geçtiğimiz pazartesi günü hizmete giren Kent Lokantası, halktan büyük ilgi görüyor. 20 Eylül’de kapılarını dar gelirli vatandaşlar başta olmak üzere halka açan Kent Lokantası’nda 5 günde 3 bin 300
KENT LOKANTASI’NA YOĞUN İLGİ VE TAM NOT

 Altınordu Belediyesi tarafından geçtiğimiz pazartesi günü hizmete giren Kent Lokantası, halktan büyük ilgi görüyor. 20 Eylül’de kapılarını dar gelirli vatandaşlar başta olmak üzere halka açan Kent Lokantası’nda 5 günde 3 bin 300 kişi uygun fiyattan yemek yeme fırsatı buldu.

 

Altınordu Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiği Kent Lokantası, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Hafta içi her gün saat 13.00 ile 16.00 arasında hizmet veren Kent Lokantası, her kesimden yurttaştan tam not aldı.

 

Belediye Hizmet Binasının alt katında dar gelirli vatandaşlar başta olmak üzere işçi, esnaf ve emeklilerin de faydalandığı lokantada dört çeşit yemek sadece 75 TL’ye sunuluyor. 20 Eylül itibariyle kapılarını halka açarak günlük vatandaşlara ekonomik beslenme fırsatı sunan Kent Lokantası, açıldığı 5 günlük sürede 3 bin 300 kişiye hizmet verdi. Ortalama günlük 650 kişinin uygun fiyattan yemek yiyebildiği Kent Lokantası ile vatandaşlar hijyenik ortamda sağlıklı ve lezzetli yemeklerle buluşturuldu.

 

KENT LOKANTASINI CAN SUYU OLARAK GÖREN VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

 

Kent Lokantasına gelerek yemek yiyen vatandaşlar, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye teşekkür etti. Kent Lokantasını kendileri için can suyu olarak gören esnaf Saniye Akdeniz, “Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel uygulama. Bütün vatandaşların buraya gelip yemek yemesini isterim. Her şeyiyle dört dörtlük.

 

Bu nedenle belediyemizi tebrik ediyorum. Bir çorba dışarıda 100-150 lira, burada 4 çeşit yemek 75 lira. Ben de bir esnaf olarak takdir ediyorum. Burası bizim can suyumuz oldu. Hem esnaf açısından hem millet açısından süper bir yer. Bu uygulamanın başka yerlerde de faaliyete geçmesini isterim” dedi.

 

“FİYATLAR DIŞARIYA GÖRE YARI YARIYA FARK EDİYOR”

 

Emniyetten emekli olan Zekeriya Engin, geçim sıkıntısı nedeniyle vatandaşları ekonomik olarak rahatlatacak yerlere mecbur kaldıklarını belirterek, “Buradaki fiyatlar dışarıya göre yarı yarıya fark ediyor. Vatandaşlar da geçim sıkıntısı nedeniyle bu gibi yerleri tercih ediyorlar. Bu hizmet vatandaşlar için dört dörtlük oldu. Ben emekliyim aldığım maaş bana yetmiyor” diye konuştu.

 

Bir diğer vatandaş Salih Tepe’de, “Altınordu Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, vatandaşlara faydalı uygulamalar yapıyor. Burası da faydalı. Çünkü; 1 tabak çorba dışarıda 100 lira, burada 4 tabak yemek 75 lira. Vatandaşlar da bu yüzden buraya geliyor” şeklinde konuştu.

 

Meryem Altuntaş ise, uygulamanın çok iyi olduğunu belirterek, “Kent Lokantası İstanbul’da da vardı. Ordu’da da olması çok güzel bir şey. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşların buraya gelmelerini tavsiye ederim. Uygun fiyat olmasına rağmen yemekler çok güzel. Hizmetleri çok güzel” ifadelerinde bulundu.

 

Dursun Başar, “Vatandaş için çok güzel oldu. 75 lira iki çay parası. Dışarıda bir öğün yemek fiyatına burada dört öğün yemek yenir. Vatandaşların çok büyük istifadesi var. Ben isterim ki başkanımız bir tane daha açsa. Çok teşekkür ediyoruz başkanımıza” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler : KENT, LOKANTASI’NA, YOĞUN, İLGİ, VE, TAM, NOT

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız