HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Eylül 2024 Cuma Saat: 09:57

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ GELDE İSYAN ETME İnsan bile insana yabancı, kimse kimseye yaranamıyor, saygı fakirleri arttıkça artıyor, sabır ve vefa defteri hep kapandı gitti ve para ve şahsi çıkarlar hep önde koşuyor. Gel de isyan etme be...    
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

GELDE İSYAN ETME

İnsan bile insana yabancı, kimse kimseye yaranamıyor, saygı fakirleri arttıkça artıyor, sabır ve vefa defteri hep kapandı gitti ve para ve şahsi çıkarlar hep önde koşuyor. Gel de isyan etme be...

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Türkiye’nin hem içeride hem de sınırın Suriye tarafında büyük bir ekonomik yük taşıdığını belirten Adıgüzel, "Türkiye’de sadece 10 milyon sığınmacı beslemiyoruz, sınırın Suriye tarafında İdlip-Afrin'de de 6 milyon nüfus ve 100 bin asker besliyoruz. Bedelini fakir halk, çocuklarımız, gençlerimiz ödüyor.

Sınır ötesi harekat için tezkereye ihtiyaç yoktu, PKK paravandı," ifadeleriyle Adıgüzel, hükümetin Suriye’deki askeri operasyonlarını eleştirdi ve tezkerelerin gerçek amacını sorguladı.

                AKP’nin Esad ile anlaşma çabalarının sonuçsuz kalacağını ifade eden Adıgüzel, "Türkiye batağa saplandı," sözleriyle AKP’nin dış politikasının başarısızlığını vurguladı.

Türkiye’yi Ortadoğu’daki çıkmazdan sadece CHP’nin kurtarabileceğini savunan Adıgüzel, "CHP, sınırları kapatır, ‘yaklaşanı indiririm’ der ve çözer," ifadelerini kullandı.

Atatürk’ün “Arapların içişlerine karışmayın” sözünü hatırlatan Adıgüzel, AKP’nin bölge politikalarını bu perspektifle eleştirdi.”(Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu Milletvekili)

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Geçmiş düne iç çeke çeke yaşayanları o kadar çok ki

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

Erol ŞENGÖNÜL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

FURTUN YALI HAMAMI

Furtun Yalı hamamı 30 yıllık  tecrübe (Karadağlı) Sedat Yaşar’ın önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Düz Mahalle Yenigün sokak NO: 3 adresinde gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden Furtun Yalı hamamına , 0539 237 97 72 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda odun ısıtmalı sistemle ısıtılan Furtun Yalı hamamı sahip ve çalışanlarına, bol kazançlar diliyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

Sahipliğini hoş sohbet Yalçın Aydın’ın yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 30 yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık ta  düğün, nişan, çocuk, sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                 Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijital sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

DİLARA ORGANİZASYON

Sahipliğini Ordu’nun renkli simalarından Orhan Gündoğdu’nun yaptığı Dilarda Organizasyon müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine de her türlü imkanı da sağlayan, Dilara Organizasyon, Zübeyde hanım caddesi Bayram Yürür iş merkezi NO: 1-30 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Dilara Organizasyona, 222 1 777 ve 0533 348 61 60 nolu telefonlarla da  ulaşabilirsiniz.

Dilara organizasyon sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN KUNDURA

Sahipliğini hoş sohbet isim Engin Özen’in yaptığı Özen kundura hizmet vermeye devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı yapım ve tamirat adresi Özen kundura, Şarkiye Mahallesi Kültür Caddesi NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan Özen kunduraya, 0535 426 46 70 ve 0505 521 46 75 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

 Özen kundura işletenlerine hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 LAMI CİM İYOK

Yazılan yazgıyı değiştirme şansının olmadığı bu hayatta; ömür geçiyor baharla yazla, ne yapsak olmuyor kısmetten fazla.

 OLDUM OLASI

Yürekte iz bırakan yarayı, kafa ve beyninde bitiremedikçe gidişler ve kaçışlar hep boşadır.

 HARBİDEN

İnsanın bile insana yabancı olduğu bu ülkede; Her elini sıkanla dost, her canını sıkanla düşman olunmaz.

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-İzmir’de çeşitli sektörlerde hizmet veren Hayırsever İş İnsanı İsmail Kuşgöz tarafından Ordu iline Mobil Kanser Tarama Aracı hibe edilmesinin takdir topladığını,

**********************

x-Zafer Partisi Başkanı Ümit Özdağ’ın , 29 Eylül 2024 tarihinde Ordu’ya geleceğini,

**********************

x-Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2022 yılı il bazında gayri safi yurt içi hasıla (GSYH) verilerine göre, Ordu ilinde kişi başına düşen GSYH, 6.393 dolar olarak belirlendiğini, bu rakamın, Ordu'yu Türkiye genelinde 53. sıraya yerleştirirken, Karadeniz bölgesinde ise 13. sırada konumlandırdığını,

**********************

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan yoğun denetimlere rağmen, geçtiğimiz hafta 50 yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 67 kişi yaralandı.

Yapılan denetimler sonucunda çok sayıda sürücüye ceza kesildi. İşte dikkat çeken istatistikler:

Alkollü Sürüş: 65 sürücüye alkollü araç kullanmaktan ceza kesildi.Modifiye Araç: 73 sürücüye modifiye araç kullanmaktan ceza kesildi.

Drift ve Hatalı Şerit Değişimi: 44 sürücüye drift ve hatalı şerit değiştirmekten ceza kesildi.

Kırmızı Işık İhlali: 76 sürücüye kırmızı ışık ihlalinden ceza kesildi.

Hız Sınırı Aşımı: 648 sürücüye hız sınırını aşmaktan ceza kesildi.

Cep Telefonu Kullanımı: 95 sürücüye seyir halinde cep telefonu kullanmaktan ceza kesildi.

Emniyet Kemeri Kullanmama: 281 sürücüye emniyet kemeri kullanmamaktan ceza kesildi.

Kask Kullanmama: 470 sürücüye kask kullanmamaktan ceza kesildi.

Toplamda 15.211 araç kontrol edildi, 3.475 sürücüye çeşitli trafik cezaları kesildi, 43 araç trafikten men edildi ve 65 sürücünün ehliyetine el konuldu.

**********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Üniversitesi’ne kayıt yaptıran öğrencilerin toplu ulaşımda güçlük çekmemesi için üniversite içerisinde kurduğu stantla Ordum Kart dağıtımı gerçekleştirdiğini,

**********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi, doğal afet risklerine karşı hayata geçirdiği yenilikçi projelerine bir yenisini ekleyerek sel ve taşkınlara karşı erken uyarı sistemini devreye soktu. Afet yönetimi kapsamında büyük önem taşıyan bu sistemin, ilk etapta şehrin en riskli su kaynaklarından biri olan Civil Deresi üzerinde uygulanmaya başlandığını, erken uyarı sistemi, Civil Deresi'ndeki su seviyesini sürekli olarak izleyerek taşkın riski oluşturan durumları önceden tespit edebildiğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız