HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Eylül 2024 Perşembe Saat: 12:37

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Aybastı ilçesi Uzundere- Zaferimilli Mahallesi’nde başlatılan yol çalışmaları ile mahalle sakinleri uzun yıllardır beklediği konfora kavuşuyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde 19 ilçede
SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Aybastı ilçesi Uzundere- Zaferimilli Mahallesi’nde başlatılan yol çalışmaları ile mahalle sakinleri uzun yıllardır beklediği konfora kavuşuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde 19 ilçede başlattığı yol seferberliğine ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda başlatılan ve 1 km’si tamamlanan Aybastı ilçesi Uzundere- Zaferimilli grup yolunda tekrar işe koyulan başlayan ekipler güzergahta sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Toplam 12,5 km uzunluğundaki bağlantı yolu Aybastı’nın en uzak mahallesi olan Uzundere’yi merkeze bağladığı gibi, Kabataş ve Aybastı’nın mahalleleri ile Tokat’ın Reşadiye ilçesine de ulaşım sağlıyor. Öte yandan yapılan çalışmalarla birlikte mahalle sakinlerinin de yüzü güldü.

 

“ZAHMETİMİZ SON BULUYOR”

Yıllardır bekledikleri yolda yapılan çalışmalardan memnuniyet duyan Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

Muhtar ve mahalle sakinleri şöyle konuştular:

“Mahallemizde bir yenilik oluyor. Hayırlısıyla yolumuz başladı. Başlamak bitirmenin yarısı. Öncesinde çok zahmet çektik. Asfaltımız ile birlikte bu sıkıntımız da çözüme kavuşuyor. Artık tozdan topraktan kurtuluyoruz. Bu yolumuz önemli bir yolumuz. Uzundere Zaferimilli yolunda ana arter bir yol. Yıllardır çözülmesi gereken sorunumuzu çözüme kavuşturuyoruz. Asrın problemini bitiriyoruz. Öncelikle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

GÜNDOĞAR’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. İlçeye kazandırdığı alt ve üst yapı yatırımları için Başkan Güler ve ekibine teşekkür eden Başkan Gündoğar, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Bugün mutlu günümüz. Grup yolu olarak en yoğun en kalabalık 3 mahallemizin olduğu bir yol. Yolumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız Ordu aşığı, sevdalısı, hizmetleri ile Ordu’da tarih yazmış, sessiz devrim yapmış değerli büyüğümüz. 5 yılda Ordu’yu yolda, suda, yeşil alanlarda yeniden şahlandırdı. İkinci 5 yılda da Ordu’ya hizmet etmeye devam ediyor. Bu anlamda şahsım ve tüm Aybastılılar adına teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler : SICAK, ASFALT, ÇALIŞMALARI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız