HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Eylül 2024 Perşembe Saat: 12:18

MHP’DEN İTFAİYE HAFTASI KUTLAMALARI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, İl Başkanı Mehmet Özçelik ve Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu yayınladıkları mesajlarda İtfaiyeciler Haftasını kutladılar. “7/24 esasına göre zorlu koşullar
MHP’DEN İTFAİYE HAFTASI KUTLAMALARI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, İl Başkanı Mehmet Özçelik ve Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu yayınladıkları mesajlarda İtfaiyeciler Haftasını kutladılar.

“7/24 esasına göre zorlu koşullarda hizmet veren itfaiyecilerimiz, can ve mal güvenliğinin ağır sorumluluğunu omuzlarında taşımaktadır” diye mesajına başlayan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, sözlerine şöyle devam etti;

“İTFAİYECİLİK BİRÇOK RİSKİ BERABERİNDE TAŞIYAN BİR MESLEKTİR”

“Her türlü afette, kendi canından önce vatandaşların canını düşünen itfaiyecilerimize minnet borcumuz var. İtfaiye ve itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup beraberinde büyük sorumlulukları da getirmektedir.

Bugün, modern teçhizat ve personeli ile sadece yangınlarda değil, sel ve depremler gibi tüm doğal afetlerde de halkımızın can ve mal güvenliği için 24 saat canla başla çalışan İtfaiye Teşkilatımız, kutsal bir vazife ifa etmektedir.

Özellikle geçtiğimiz aylar içinde çeşitli orman yangınlarına da destek veren itfaiye erlerimiz, bir ağaç daha kül olmasın, bir orman canlısı daha zarar görmesin, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği tehlikeye girmesin diye mücadelelerini sürdürmüşlerdir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda çalışan bütün itfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası’nı kutlar, görevleri başında hayatını kaybeden itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dilerim.”

“İTFAİYECİLER EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR”

MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, ise mesajında; "Yangın güvenliği ve toplumsal huzurumuz için canla başla çalışan tüm itfaiyecilerimizi kutluyoruz. Onların cesareti ve özverisi, hayatlarımızı korumada en büyük gücümüzdür" dedi.

Başkan Özçelik, mesajının devamında ise, “Geçmişi yüzyıllara dayanan ve bugün yıldönümünü kutladığımız itfaiye teşkilatımızın çalışmalarında büyük bir özveri ve fedakârlıklarla vatandaşlarımız ve diğer canlıların yardımına koşan İtfaiye personeline teşekkür ediyor, bu anlamlı haftalarını kutluyorum.

İtfaiye teşkilatımız, her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını gözlerini bile kırpmadan tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakıp zaman kavramı gözetmeksizin çalışmaktadır. Modern teçhizat ve personeli ile sadece yangınlarda değil, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için 24 saat canla başla çalışan İtfaiye teşkilatımız, kutsal bir vazife ifa etmektedir. Karşılaştıkları olaylar karşısında göstermiş oldukları gayret her türlü takdirin üzerindedir.

Bu vesile ile vatandaşlarımız için gece gündüz demeden, 24 saat boyunca her koşulda görevi başında olan, başta Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye mensupları olmak üzere bu hayati sorumluluğu büyük bir gayret göstererek üstlenen tüm İtfaiyecilerimizin haftasını kutluyor, kazasız belasız çalışmalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

“YANGINLARA KARŞI FARKINDALIK OLUŞTURMALIYIZ”

MHP Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu’da; “Canı pahasına can kurtaran itfaiyecilerin itfaiyeci haftası kutlu olsun. İtfaiye Haftası, her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanır ve yangın güvenliği ile itfaiyecilik mesleğinin önemini vurgular” dedi.

Kurucu, mesajında; “Bu hafta, yangınlara karşı farkındalık oluşturmak ve itfaiyecilerin kahramanlıklarını kutlamak için çeşitli etkinlikler düzenlenir.

Okullarda eğitim programları, tatbikatlar ve kamuya açık etkinlikler ile toplumda yangın güvenliği bilinci artırılır. Yangın güvenliği, hepimizin sorumluluğudur; bu yüzden, doğru önlemleri almak ve acil durumlarda nasıl davranacağımızı bilmek hayati önem taşır.

Bu haftayı kutlayarak, itfaiyecilerin hayat kurtaran görevlerine saygı gösterelim ve yangın güvenliği konusunda kendimizi eğitelim” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : MHP’DEN, İTFAİYE, HAFTASI, KUTLAMALARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız