HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Eylül 2024 Perşembe Saat: 10:22

FİLE HEYECANI ZİRVE YAPTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın koordinesinde Türkiye genelinde düzenlenen 2. Kamu Spor Oyunları Voleybol Turnuvası, Ordu’da gerçekleşen final müsabakalarıyla tamamlandı. Turnuva boyunca, kamu kurumları arasında çekişmeli ve heyecanl
FİLE HEYECANI ZİRVE YAPTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın koordinesinde Türkiye genelinde düzenlenen "2. Kamu Spor Oyunları" Voleybol Turnuvası, Ordu’da gerçekleşen final müsabakalarıyla tamamlandı.

Turnuva boyunca, kamu kurumları arasında çekişmeli ve heyecanlı maçlar oynanırken, final karşılaşmaları izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Kadınlar kategorisinde Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ordu Sağlık İl Müdürlüğü arasında oynanan final maçı nefes kesti.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, setlerde zaman zaman geri düşmesine rağmen son sette gösterdiği üstün performansla rakibini tie break setinde 3-2 yenerek şampiyonluk kupasına uzandı. 

Erkekler kategorisinde ise dramatik bir geri dönüş yaşandı. Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü karşısında ilk iki seti kaybederek 2-0 geriye düşse de, büyük bir azim göstererek sonraki setleri kazandı ve tie break setinde 3-2 galip gelerek şampiyon oldu.  

Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde, şampiyon olan takımların kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği tarafından takdim edildi. Sporcular ve antrenörler, turnuvanın ardından başarılarının gururunu yaşadılar.

-Bölge Şampiyonası Ordu’da başlıyor -

Öte yandan 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Ordu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan Kamu Spor Oyunları Bölge Şampiyonası için hazırlıklar başladı. Grup müsabakalarına katılacak olan finallere kalan 4 takım, Ordu’yu temsil etme hakkı kazandı.

 

Anahtar Kelimeler : FİLE, HEYECANI, ZİRVE, YAPTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız