HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 14:12

AKKUŞ GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

 Efeler Ligi’nde oynayan Akkuş Belediyespor Voleybol Erkek Takımı, bu sezon yaptığı transferlerle kadroyu yenileyerek güçlendiriyor. SMS Grup Efeler Ligi’nde bu sezon ikinci kez oynayacak olan Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, yeni
AKKUŞ GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

 Efeler Ligi’nde oynayan Akkuş Belediyespor Voleybol Erkek Takımı, bu sezon yaptığı transferlerle kadroyu yenileyerek güçlendiriyor.

SMS Grup Efeler Ligi’nde bu sezon ikinci kez oynayacak olan Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, yeni sezon yapılanması çalışmaları ard arda transferler yaparak dikkat çekti.

Transferler kapsamında kulüp, pasör oyuncu Aslan Ekşi, pasör oyuncu Berkün Eber Üstündağ ve köşe oyuncu Stanislav Masliev ile anlaştı.

 Aslan Ekşi, Samsun DSİ’de başlayan kariyerine, Tokat Belediye Plevne, Halkbank, Gümüşhane Torul, İnegöl Belediyespor, MSK Urfa, Maliye Piyango ve Sorgun Belediyespor takımlarında devam etti.

Berkün Eber Üstündağ, Halkbank, İnegöl Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tokat Belediye Plevnespor, Al Ain ve Hatay Büyükşehir Belediyespor forması giydi.

 Rus köşe oyuncu Stanislav Masliev ise Novokuybyshevsk, Belogorie Belgorod, MGTU Moscow, Belogorie Belgorod ve South Gas SC takımlarında forma giydi.

Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı’nda yapılan diğer transferler Tomislav Mitrasinovi, Berkay Yavuz, Burhan Zorluer, Alen Didovic, Ali İhsan Heper, Hakan Polat, Ozan Ataseven ve Ege Can Avcıl oldu.

Öte yandan Akkuş Belediyespor , geçen sezon forma giyen  Ali Eren Öztürk ile yeniden anlaştı.

 

Anahtar Kelimeler : AKKUŞ, GÜCÜNE, GÜÇ, KATIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız