HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 12:39

BOYNER’İN, ORDU’DAKİ İLK MAĞAZASI AÇILDI

Türkiye’nin her bölgesinde yer alan mağazalarıyla alışverişin sevilen adresi Boyner, Ordudaki ilk mağazasını açtı. Orduluların Boyner deneyimi ile buluştuğu bu yeni mağaza şehrin kalbinin attığı merkezi konumdaki Sırrı Paşa Caddes
BOYNER’İN, ORDU’DAKİ İLK MAĞAZASI AÇILDI

Türkiye’nin her bölgesinde yer alan mağazalarıyla alışverişin sevilen adresi Boyner, Ordu'daki ilk mağazasını açtı. Orduluların Boyner deneyimi ile buluştuğu bu yeni mağaza şehrin kalbinin attığı merkezi konumdaki Sırrı Paşa Caddesi’nde yer alıyor.

Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen markalarını keyifli bir alışveriş deneyimi ve yaşam tarzı ile bir araya getiren Boyner, Ordu’da açtığı mağaza ile 43 ilde 123 mağazaya ulaştı.

Ordu’nun uğrak alışveriş lokasyonlarından Sırrı Paşa Caddesi’nde yer alan mağaza, Boyner’in yüzlerce markayı bir arada sunan seçkisine ev sahipliği yapıyor. Fabrika, Discovery Expedition, Jeep, Calvin Klein, Jack&Jones, Karl Lagerfeld Jeans, Tommy Hilfiger, Guess, adidas, Nike, Skechers, Versace Jeans Couture gibi Türkiye’nin ve dünyanın sevilen markalarının en özel koleksiyonlarını aynı çatı altında sunan Boyner, Ordu’ya yepyeni bir soluk getirdi.

“Hedefimiz müşterilerimizle doğru buluşma noktalarında bir araya gelmek”

Boyner’in doğru buluşma noktalarında müşterileriyle bir araya gelme kararlılığında olan bir marka olduğuna değinen Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan, Değişen perakende trendleri ve müşteri içgörüsünü dikkate alarak hayata geçirdiğimiz mağazalarımızda müşterilerimizin kendilerini evinde hissedebilecekleri, sıcak, samimi, konforlu alışveriş imkanı sunan, hayatın içinden bir deneyim yaşatmak istiyoruz. Bunu yaparken her mağazanın bulunduğu lokasyonun ruhunu da dikkate alıyor, o ruhu ziyaretçilerimize katmak istediklerimizle bir araya getiriyoruz. Ordu’da açtığımız ilk mağazamız da bulunduğu lokasyonun ruhunu Boyner deneyimi ile harmanlayan çok özel bir mağaza oldu. Ordu’da olmaktan, Boyner deneyimini Ordulularla buluşturmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu mağazamızla birlikte 43 ilde 123 mağazaya ulaştık. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederken Iğdır’da açacağımız mağaza ile sene sonuna kadar bulunduğumuz il sayısını 44’e çıkartacağız. Mağaza sayımız ise 129’a ulaşacak.” dedi.

Ordulu ziyaretçilerine konforlu ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Boyner, toplam 5 katlı ve 2.000 metrekarelik geniş bir alanda kadın, erkek ve çocuk giyim koleksiyonlarından çanta, ayakkabı, aktif spor ve kozmetiğe uzanan geniş bir seçki ile hizmet veriyor.

 

Anahtar Kelimeler : BOYNER’İN, ORDU’DAKİ, İLK, MAĞAZASI, AÇILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız