HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 09:28

GAZİ VURUŞU

  SÖZ GÖTÜRMEZ YARININ GARANTİSİ HİÇ YOK Kafa ve beyninizi her ne kurcalıyorsa ya olduğu gibi kabul edin ya da olduğunca uzaklaşın. Yarının garantisinin hiç olmadığı bu hayatı da doyasıya yaşayın. Bilinsin ki, geçip de geriye d
GAZİ VURUŞU

 

SÖZ GÖTÜRMEZ

YARININ GARANTİSİ HİÇ YOK

Kafa ve beyninizi her ne kurcalıyorsa ya olduğu gibi kabul edin ya da olduğunca uzaklaşın. Yarının garantisinin hiç olmadığı bu hayatı da doyasıya yaşayın. Bilinsin ki, geçip de geriye dönen zaman yok.

 

 

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“19 Eylül tarihi Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesi ve “Gazi” unvanının verildiği anlamlı bir gün, ayrıca milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan gazilerimizi onurlandırdığımız önemli bir tarihtir.

Ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna en zor şartlar altında kahramanca mücadele eden gazilerimiz, vatanseverliğin ve fedakarlığın yaşayan abideleridir.

Bağımsızlığını canları pahasına koruyarak tarihe isimlerini altın harflerle yazdıran gazilerimiz ve şehitlerimizin mirasına sahip çıkmak, üzerimize düşen en asli görevlerden biridir. Eğitim kurumları olarak bu sorumluluğun bilinciyle, ülkemizin daha müreffeh yarınlara ilerlemesi

için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapma kararlılığı içerisinde olacağız.”

(Ordu Üniversitesi Rektörü Orhan Baş)

 

 

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Borçlu yaşayanları  o kadar çok ki.

 

 

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

AYAR SAATCİ

Sefer ve Naci AYAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

TÜRKELİ KUNDURA

Her çeşit ayakkabı, mont, çanta tamirat adresi Türkeli kundura çeyrek asırlık tecrübe ile müşterilerinin hizmetinde olmaya  devam ediyor.

                Sahipliğini yılların tecrübesi hoş sohbet isim  Salim Türkeli ‘nin yaptığı Türkeli kundura, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 47 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda  hoş sohbetinde adresi olan ve Ayhan Demir’in de çalıştığı  Türkeli kundura sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

Ordu’da Kahve denilince akla gelen isim olan İmren Kurukahveci, kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze kahvenin satış adresi  imren kuru kahveci Hükümet caddesi NO: 4-A adresinde hizmet veriyor.

 İmren Kurukahveci sahibi Mehmet Akyurt ve oğlu Muharrem Akyurt’a, 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Hijyenik bir ortamda hizmet veren İmren kuru kahve sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

PABUÇ

Sahipliğini yılların tecrübesi Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç, hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrı paşa caddesi N0: 38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine de her türlü imkanı da sağlayan Pabuca, 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimiz iiletiyoruz.

            YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini  çeyrek asırlık tecrübe Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla  dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Haftanın her günü hizmet vermesiyle dikkat eken Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisine hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

LAMI CİM İYOK

Her türlü soytarılıkların yaşandığı bir toplum da yaşıyor olsa; bir insan şerefli ve namuslu ise bunun aksini kanıtlayamaz.

 

 

 

 

 

OLDUM OLASI

Kafa ve beyninizi her ne kurcalıyorsa ya olduğu gibi kabul edin ya da olduğunca uzaklaşın. Yarının garantisinin hiç olmadığı bu hayatı da doyasıya yaşayın. Bilinsin ki, geçip de geriye dönen zaman yok.

 

 

 

 

 

HARBİDEN

Devleti soyanlara prim dürüste ise ceza verilen ülke bu! Kimseye gebe kalmayacak ve bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koyacaksın!

 

 

 

 

 

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Milli Eğitim Bakanlığı’nın, 81 ilde 30 bin temizlik personeli alımı için düğmeye bastığını, Bakan Yusuf Tekin’in yaptığı açıklamaya göre, okullarda temizlik personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla geniş çaplı bir personel alımı gerçekleştirileceğini,

**********************

x-Ordu-Giresun Havalimanının,  2024 yılının ağustos ayında 108 bin 026 yolcuya hizmet verirken, 669 uçuş gerçekleştirildiğini,

**********************

x-Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ordulu Yavuz Selim Kıran’ın  görevden alındığını,

**********************

x-Ordu’da dilencilik yapanların takibinin arttığını,   ekipler tarafından son 9 ayda yapılan çalışma ile 995 dilenen kişi yakalanırken bunların 28’ine işlem yapıldığını,  toplamda 8 bin 814 TL’ye el konularak kamuya aktarıldığını,

**********************

x-CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in kokarcaya yönelik yaptığı açıklama da,“ Kokarcayı aldım bakana götürdüm anlatamadım. 100 kilometre yol yürüdüm dinletemedim. Gelinen noktada üretici tüccara gittiğinde bir baktı ki, Mustafa Adıgüzel haklıymış. Meğer büyük bir afet varmış. Gelecek sene için şimdiden uyarıyorum. Topyekûn mücadele gerekir.” ifadelerini kullandığını,

***********************

x-Ordu'nun Altınordu ilçesine 20 km mesafedeki Yoroz kent ormanının doğayla iç içe bir mekan olarak bu sezon gözde haline geldiğinin gözlendiğini,

***********************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun  yaptığı son araştırmaya göre, ülkemizin en mutsuz ili Diyarbakır’ın olduğunu, araştırmada, illerdeki mutsuzluk oranı, nüfusun yüzdesi olarak hesaplandığını, Ordu’nun  %8,75'lik mutsuzluk oranıyla dokuzuncu sırada yer aldığını,

***********************

x-Gölköy'de keşfedilen 52 basamaklı su sarnıcının, tarihi ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülediğini,

***********************

x-Ordu Tarım İl Müdürlüğü, Hayvan Hastalıkları ile Mücadele kapsamında önemli bir adım atarak, 19 ilçede eşzamanlı olarak şap aşılama çalışmalarını başlattığını, 17 Kasım tarihine kadar sürecek olan bu kampanya kapsamında, aşılamaların yanı sıra hayvan kimliklendirme, işletme güncelleme, Brucella ve kuduz aşılamaları da gerçekleştirileceğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız