HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Eylül 2024 Salı Saat: 10:23

TEMSİLCİLERİMİZİN AVRUPA MESAİSİ BAŞLIYOR

Yeni formatıyla ilk kez TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak UEFA Avrupa Liginde Galatasaray, Paoku; Fenerbahçe USGyi konuk edecek. Beşiktaş ise deplasmanda Ajax ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi yeni formatında heyecan başlıyor... Lig aş
TEMSİLCİLERİMİZİN AVRUPA MESAİSİ BAŞLIYOR

Yeni formatıyla ilk kez TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Paok'u; Fenerbahçe USG'yi konuk edecek. Beşiktaş ise deplasmanda Ajax ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi yeni formatında heyecan başlıyor... Lig aşamasında temsilcilerimiz ilk maçlarına çıkacak.

Galatasaray, Yunan temsilcisi PAOK'u; Fenerbahçe ise Belçika ekibi Union Saint Gilloise'yi konuk edecek. Beşiktaş, Ajax ile Hollanda'da karşı karşıya gelecek.

Temsilcilerimizin maçları TRT 1 ve Tabii'den izleyiciyle buluşacak.

Galatasaray-PAOK maçı TRT 1 ve Tabii'de

Galatasaray, komşu Yunanistan'ın PAOK takımını konuk edecek. Trendyol Süper Lig'de 6'da 6 yapan ve morallerin yerinde olduğu sarı kırmızılılar, başarıyı Avrupa arenasına da taşımak istiyor.

Galatasaray, PAOK ile Avrupa kupalarında ilk kez eşleşti. Daha önce Yunanistan takımlarını 3 kez konuk eden sarı kırmızılılar 3 maçı da 1-0 kazandı.

RAMS Park'ta 25 Eylül Çarşamba günü oynanacak mücadele saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşma şifresiz olarak TRT 1 ve Tabii platformundan naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçı TRT 1 ve Tabii'de

                Fenerbahçe, Avrupa Ligi serüvenini Belçika ekibi Union Saint-Gilloise maçıyla açacak sarı-lacivertli temsilcimiz rakibi ile tarihinde üçüncü kez karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Union Saint-Gilloise ile Konferans Ligi son 16 turunda karşılaştı. Sarı lacivertliler rakibini deplasmanda 3-0 yendi, İstanbul'da ise 1-0 kaybetmesine rağmen tur atladı.

Fenerbahçe, Belçika takımlarını konuk ettiği 5 Avrupa maçında sadece bir kez mağlup oldu.

ÜLKER Stadı'nda 26 Eylül Perşembe günü oynanacak mücadele saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşma şifresiz olarak TRT 1 ve Tabii platformundan naklen yayınlanacak.

Ajax-Beşiktaş maçı TRT 1 ve Tabii'de

Avrupa Ligi'ndeki diğer temsilcimiz Beşiktaş, ilk maçında Hollanda deplasmanına çıkacak Siyah beyazlılar Amsterdam ekibi Ajax ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlı temsilcimiz Ajax ile daha önce 6 randevuya çıktı. Bu maçların tamamı Hollanda ekibinin üstünlüğü ile sonuçlandı. Beşiktaş rakibi karşısında 3 kez gol sevinci yaşarken kalesinde 14 gol gördü.

Johan Cruyff Arena'da 26 Eylül Perşembe günü oynanacak mücadele saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşma şifresiz olarak TRT 1 ve Tabii platformundan naklen yayınlanacak.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız