HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Eylül 2024 Salı Saat: 09:27

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ DEĞİŞEN HEP HİÇ OLACAK Sistemin kaymağını siyasilerin yediği bu ülkede; fakir; neden fakir olduğunu akıl edemediği içindir ki,  değişen hep hiç oluyor ve hep hiç olacak.     NE DEMİŞ NE DEMİŞ?
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

DEĞİŞEN HEP HİÇ OLACAK

Sistemin kaymağını siyasilerin yediği bu ülkede; fakir; neden fakir olduğunu akıl edemediği içindir ki,  değişen hep hiç oluyor ve hep hiç olacak.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Bugün, bizler vatan topraklarında, şehit ve gazilerimizin ulvi mücadelesi sayesinde huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz. Vatan topraklarını korumak adına üstün bir kahramanlık örneği göstererek en zor koşullarda bile canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen tüm gazilerimiz, Türk Milletinin her zaman onur kaynağı olacaktır.

                Vatanımızın birliğini korumak ve Milletimizin esenliğini devam ettirmek için canlarını ortaya koyan kahraman gazilerimizin yaptığı fedakârlıkların her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması hepimizin milli ve insani görevidir. Onlara hak ettikleri saygı ve hürmeti göstermek, hayatta kalanları hatırlamak ve sorunları ile yakından ilgilenmek aynı zamanda toplum ve devlet olarak en büyük sorumluluğumuzdur.(Muammer Erol, Ordu valisi)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Herkesin aynı seyir ettiği fakat ayrı şeyi iddia ettiği futbol oyunu bu! Başarının sahibi çok başarısızlık ise yetim..

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

GURUR ŞARKÜTERİ

Sabri-Yiğit ARAS

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

SALON ŞİMŞEK

Sahipliğini   Rüşan Şimşek’in yaptığı Salon Şimşek, “Kalite aranmaz salon Şimşek’te yaşanır” sloganıyla müşterilerinin hizmetinde  olmaya devam ediyor.

                Salon Şimşek’te  içecek olarak çay,Türk kahvesi, ihlamur, Nescafe, salep, su, ayran, gazoz, limonata, kola, meysu, meyveli soda, sıkma portakal ve enerji içeceği-Redbull servisi yapılıyor.

                Yiyecek olarak da sandviç, köfte, hamburger ve tost’un  servis yapıldığı Salon Şimşek, Yeni Mahalle Aydın Güler sokak NO: 8-A adresinde hizmet veriyor.

                Her tarafı açık ve 600 metre karelik  işyerinin  300 metre karesi  sigaralı ve 300 metrekaresi de sigarası alan olarak müşterilerine hizmet veriyor.

                13 Mor-Beyaz gömlekli çalışanı, 720 kişinin oturabileceği masa ve 10 televizyon kanalının bulunduğu Salon Şimşek’te maç seyretme keyfide yaşanıyor.

                0532 574 88 11 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Salon Şimşek sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi  iletiyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini hoş sohbet isim  Mustafa Saylan ve kardeşlerinin yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve size de bir telefon kadar yakın olan Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                SaylancYapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KILIÇ OPTİK

Sahipliğini Rekayi Kılıç’ın  yaptığı Kılıç Optik müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                30 yıllık tecrübe Cemalettin Bedir’in de çalıştığı  Kılıç Optik, Bahçelievler Mahallesi Şehit Mehmet Işık Sokak NO: 21-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Kılıç Optik sahip ve çalışanlarına, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

Gürsu Elektronik, çeyrek asırlık tecrübe Dursun Gürsu’nun önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsoy Elektronik ,Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik’e, 223 39 46 ve 0532 736 44 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Fakir; neden fakir olduğunu çözemediği içindir ki,  değişen hep hiç oluyor ve hep hiç olacak.

 

 

OLDUM OLASI

Herkesin bir çeşit yaşadığı bu hayatta; karşındaki insanın ne olduğunu anlamak adına, söylediklerine değil son yaptıklarına bakacaksın.

 

 

HARBİDEN

Liderin hası; ya söylediğini yapar ya da hiç söylemez. Gerisi teferruat...

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), Avrupa'nın en iyi takımlarını güncellediğini,, son bir yılın verilerine dayanan liste, 1 Eylül 2023-31 Ağustos 2024 tarihlerini kapsadığını,  listede ilk 20 sıra içerisinde tek Türk takımı olarak sadece Fenerbahçe bulunduğunu,

***********************                                                                                                                                     

x-Ordu’da zabıta ekiplerince, kent genelinde dilencilere yönelik yapılan denetimlerde 995 kişi yakalanırken bunların 28’ine işlem yapıldığını,  toplamda 8 bin 814 TL’ye el konularak kamuya aktarıldığını,

***********************

x-Ordu elektrik üretiminde Doğu Karadeniz Bölgesinde 5. Sırada yer alırken, Karadeniz Bölgesi’nin ise ülkemiz üretiminin yüzde 6‘sını karşıladığını,

***********************

x-Ordulu inşaat devi Onur Group, uluslararası başarısını bir kez daha kanıtladığını,  firmanın  "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesine girerek büyük bir başarı elde ettiğini,

***********************

x-Elektrikli araçların kısa sürede şarj edilebilmelerine imkan sağlamak için Ordu Valiliği Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesi içerisinde Elektrikli Hızlı Şarj İstasyonu kurulduğunu,

************************

x-Ordu'da sahipsiz köpeklerin cadde ve sokaklar da korku saçmaya devam ettiğini,

************************

x-3 Ekim 2024 tarihinde yapılacak olan Judo federasyonluğu başkanlığı için Ordulu başkan Sezer Huysuz’un yeniden başkan adayı olduğunu açıkladığını,

************************

x-Türkiye Münazara Ligi 2024 yarışmaları için başvurular başladığını, lise ve üniversite kategorilerinde gerçekleştirileceğini, yarışmaya katılmak isteyen 13-25 yaş arası iki kişilik takımlar halinde gençlerin, 30 Eylül 2024 tarihine kadar başvurularını Ordu Gençlik Merkezleri aracılığıyla yapabileceklerini,

************************

X-Orduspor Başkanı Hamdi Işık’ın, "Bizlerin amacı, Orduspor'umuzu yaşatmak olan herkese genel kurulumuz ve bizlerin kapısı sonuna kadar açıktır. İster aday olarak ister yönetici olarak kulübümüzü geleceğe doğru şekilde taşıyacak olan yapıya destek olmaya hazırız” dediğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız