HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Eylül 2024 Cuma Saat: 12:16

KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Fatsa Belediyesi merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler bu kapsamda Başköy Mahallesi’nde kanal temizliği ve yol reglaj çalışmalarını sürdürüyor.  Halkın talepleri doğrultusunda çalı
KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Fatsa Belediyesi merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler bu kapsamda Başköy Mahallesi’nde kanal temizliği ve yol reglaj çalışmalarını sürdürüyor. 

Halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Kırsal Mahallelerde yol iyileştirme, reglaj, menfez, kanal açma ve yol genişletme çalışmalarını yürütüyor. 

Fatsa'mızın kalbi olan kırsal mahallelerimiz, bizim için her zaman öncelikli olmuştur diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kırsal Mahallelerimizde yeni projeleri yeni hizmetleri hayata geçireceğimiz güzel bir dönem olacak. Bugün ekiplerimiz Başköy Mahallesi’nde kanal temizliği ve yol reglaj çalışmalarına devam ediyor. Arkadaşlarımız işin büyük kısmını tamamladı, kalan kısmı da en kısa sürede bitirilecek.” dedi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Başköy Mahallesi Muhtarı Sinan Şemsi önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde yapılan çalışmalar için Belediye ekiplerine ve Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkür etti. Çalışmaların devamının geleceğini bildiklerini söyleyen mahalle muhtarı, “Bu dönemde de güzel hizmetler alacağımızı biliyoruz. Belediye Başkanımızı ve yürüttüğü çalışmaları takdir ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.

 

Anahtar Kelimeler : KIRSAL, MAHALLELERDE, ÇALIŞMALAR, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız