HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 14:26

BAŞHEKİMLER ÜNYE’DE TOPLANDI

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün, Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özerhan Özer, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Emrah Çelenk, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammed Yasin Erg
BAŞHEKİMLER ÜNYE’DE TOPLANDI

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün, Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özerhan Özer, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Emrah Çelenk, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammed Yasin Ergül, Personel Hizmetleri Başkanı İmdat Belen, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Volkan Karabacak, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Adnan Sert, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Tevabil Bilgili ve hastanelerimizin yöneticileri ile birlikte toplantı öncesinde Ünye Devlet Hastanesi hizmet birimlerini ziyaret ederek, hizmet birimleri ile ilgili bilgi aldı ve fiziksel alanları inceledi. Hizmet birimlerinin ardından hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından Müdür Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün Başkanlığında Ünye Devlet Hastanesi toplantı salonunda Ordu Sağlık Hizmetleri hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya müdürlüğü yöneticileri, kamu hastanelerin başhekimleri, başhekim yardımcıları, idari mali işler müdürleri ile sağlık bakım hizmetleri müdürleri ve müdür yardımcıları katıldı.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Dündar açılış konuşmasını gerçekleştirerek hastane birimleri, hizmet kapasitesi ve personel durumu hakkında bilgi verdi. Ardından kürsüye çıkan Ünye Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Zühre Dilek Çiloğlu hastaneye ait mali durum ve yapılması planlanan iyileştirmeler hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptı.

Ünye Devlet Hastanesi sunumunun ardından sırası ile Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Personel Hizmetleri Başkanlığı ve Destek Hizmetleri Başkanlığı sunumlarıyla hastane hizmetleri, mali durum ve personel durumu değerlendirildi.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞHEKİMLER, ÜNYE’DE, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız