HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Eylül 2024 Salı Saat: 09:13

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ ÜLKEMİN FRDÖNDÜLERİ Ülkemin; belirli bir görüş veya düşünce sahibi olmayan fırdöndüleri işte! Yalana bile alkış tutmaya bayılıyor, mazeret üretmede de üzerlerine  tanımıyor.     NE DEMİŞ NE DEMİŞ?
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

ÜLKEMİN FRDÖNDÜLERİ

Ülkemin; belirli bir görüş veya düşünce sahibi olmayan fırdöndüleri işte! Yalana bile alkış tutmaya bayılıyor, mazeret üretmede de üzerlerine  tanımıyor.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Amatör spor kulüpleri, ülkemizde sporun temellerini atan en önemli kurumlardan biridir. Bu kulüpler, genç yeteneklerin keşfedildiği, sporun disiplin, özveri ve azimle harmanlandığı ortamlardır. Ayrıca, sporcuların sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunurken, fiziksel sağlığın korunması ve geliştirilmesi açısından da büyük bir öneme sahiptir. Amatör spor kulüpleri, ülkemizde profesyonel sporcuların yetişmesi ve spor kültürünün yaygınlaşması adına kritik bir rol oynamaktadır.

Bu noktada, antrenörlerin bu süreçteki rolü son derece büyüktür. Onlar, sporcuların teknik gelişimini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda onlara rehberlik eder, doğru spor kültürünü aşılar ve spor ahlakını benimsetirler. Dolayısıyla, antrenörlerin eğitimine ve gelişimine verilen önem, sporcuların başarısına doğrudan yansır.

Antrenörler, sporun temel yapı taşlarıdır. Amatör veya profesyonel her sporcu, yolculuğuna bir antrenörle başlar ve onun rehberliğinde gelişir. Bu nedenle, antrenörlerin mesleki gelişimi, sporcuların başarıya ulaşmasında en önemli faktörlerden biridir. Halkeğitim kursları da bu bağlamda, antrenörlerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmeleri için çok önemli bir fırsat sunmaktadır.”(Metin Kır  Ordu ASKF Başkanı)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE!Kim kime dum duma yaşıyoruz işte!

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

           YALÇIN MÜHENDİSLİK

AYDİL TESİSAT

Murat Aydil

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ÖZDEMİR İNŞAAT

Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Recep Özdemir’in yaptığı  Özdemir inşaat-ticaret , hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete, 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda  müşterilerine de her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

PABUÇ

İşletmeciliğini  çeyrek asırlık tecrübe Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO:38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet Paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin adresi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuca, 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

BERİL İLE KEMAL’DE EVLENDİ

Emine-Sadık Erdol’un kızları Beril( Erdol ) Işıklı ile Nebahat-Ali Işıklı’nın oğlu Kemal Işıklı’da evlenenler arasına katıldı.

                Genç çiftlerin  düğünleri de 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 19:00’da Grand Ayzek Otel’de organize edildi.

                Genç çiftler, seçkin davetliler huzurunda gerçekleştirilen düğün töreni ile hayatlarını birleştiren genç çiftleri kutluyor, bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

CAN YAPI

İşletmeciliğini Murat Şenocak’ın yaptığı Can Yapı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Falez Çelik kapı satış adresi Can yapı, Yeni Mahalle Sağra caddesi NO: 54 (Hat yolu üzeri) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve yıllardır 475 liraya da çelik kapı satan Can yapıya, 0530 795 76 69  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zaman da hoş sohbetin de adresi olan Can Yapı sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Ülkenin belirli bir görüş veya düşünce sahibi olmayan fırdöndüleri işte! Yalana bile alkış tutmaya bayılıyor, mazeret üretmede de üzerlerine  tanımıyor.

 

 

OLDUM OLASI

Kafa ve beyin dağılmış Hükümet gibi yaşamak istemiyorsan. Ya paranın hesabını bilmeyecek gemicik ve yatlar da keyif çatacaksın, ya da bakıp da görmeyeceksin.

 

 

HARBİDEN

Yürekte iz bırakan acı unutulmasa da  göz görmeyince gönül katlanıyor işte!

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ

x-15 Eylül’den itibaren 50 gün kapalı kalacak Ordu-Giresun havalimanının şehre zararı 231 milyon TL olarak hesaplandığını,

***********************

x-Ordu 1. Amatör Lig’in, 17 Kasım'da başlayacağını,  tüm takımların, gruplarında zirve yaparak Süper Amatör Lig'e yükselmek için ter dökeceklerini,

***********************

x-Ordu İl Hakem Kurulu'nda bayrak değişikliği yaşandığını, Merkez Hakem Kurulu’nun 6 Eylül 2024 tarihli toplantısında alınan karara göre, Klasman Gözlemcisi ve Dernek Üyesi  Metin Cebeci, Ordu İl Hakem Kurulu Başkanı olarak atandığını,

***********************

x-Eski valilik binasının İmar planında yapılan değişiklikle birlikte bina, halkın kültürel ve sanatsal etkinliklere katılabileceği bir müze olarak şehre kazandırılacağını,

************************

x-Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Edip Sevinç’in,  Doğu Karadeniz'in sahil kesimindeki fındıkların 60-70 bin tonluk bölümünde hastalık ve zararlıların etkili olduğunu ifade ettiğini,

************************

x-Bilgi Evlerinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı kayıtları devam ettiğini, Ortaokul öğrencilerine yönelik ücretsiz eğitimlerin verildiği Bilgi Evlerinde dersler ise 23 Eylül’de başlayacağını,

************************

x-Ordu’da ilk kez hayata geçecek olan 2024-2025 sezonu Süper Amatör Lig’de mücadele edecek takımların isimlerinin, Orduspor  Kumruspor,Dumlupınar, Fatsa Yaşxamspor, Kabadüz Belediyespor,Ulubey Belediyespor, Eskipazarspor,Yeşilordu FK, Doğaspor, Gülyalı Bozkurtspor ve Gülyalı Turnusuşyuspor’un olduklarını,

************************

x-İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi’nin verilerine göre son 11 yılda en az 695 çocuk işçinin hayatını kaybettiğini,  

************************

x-İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün  kahverengi kokarca böceğine karşı en etkili çözümün ilaçlama ve tuzaklama olduğunu dile getirmeye devam ettiğini, 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız