HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Eylül 2024 Pazartesi Saat: 13:26

ALTINORDU’DA ‘BİZ’ ETKİNLİKLERİ

Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile uygulanmaya başlayan, eğitime ilk kez adım atan çocuklara ve ailelerine bu süreçte yardımcı olmayı amaçlayan Bilinçle İlerleme Zamanı Proj
ALTINORDU’DA ‘BİZ’ ETKİNLİKLERİ

Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile uygulanmaya başlayan, eğitime ilk kez adım atan çocuklara ve ailelerine bu süreçte yardımcı olmayı amaçlayan Bilinçle İlerleme Zamanı Projesi (BİZ)  kapsamında Ordu Altınordu ilçesi Altınfındık İlkokulunda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İlkokula yeni başlayan öğrencilerin uyum sürecini kolaylaştırmak, okul ortamına ve öğretmenlerine alışmalarını sağlamak ve velilerin okul ile ilişkilerini güçlendirmek amacıyla uygulanan proje doğrultusunda sinema, konferans ve tiyatro faaliyetleri gerçekleştirildi. Etkinliklere çocuklarını ilk defa okula göndermenin heyecanını yaşayan velilerle 1. sınıfa yeni başlayan öğrenciler katıldı.

Projeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu "Proje ile öğrencilerimizde okula aidiyet duygusu oluşturmayı, eğitim yolculuğunun başlangıcında kalıcı ve değerli izler bırakmayı, aynı zamanda aileler ile öğretmenler arasındaki iş birliğini geliştirmeyi amaçlamaktayız. Yeni eğitim modelimiz Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda öğrencilerimizin okula gönülden bağlanmasını sağlamak için yürüttüğümüz proje kapsamında düzenlenen etkinlikler ile ailelerin eğitim sürecine olan katkılarını da artırarak öğrencilerimizin gelişimine destek olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda BİZ Projesi'ne katkılarından ötürü Altınfındık İlkokulu idareci, öğretmen ve velilerine teşekkür ediyorum. Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın eğitim yolculuklarına katkıda bulunmak için çeşitli projeler ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DA, ‘BİZ’, ETKİNLİKLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız