HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 10:43

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ OLURUNA BIRAKTIKÇA Sistemin kaymağını yiyenlerin ve göbeği şişkin para oburlarının keyif çattığı ve çaresizlerin, fakirlerin, garibanların ve yetimlerin de ölümüne bedel ödediği ülke bu!”Oluruna bıraktıkça, olm
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

OLURUNA BIRAKTIKÇA

Sistemin kaymağını yiyenlerin ve göbeği şişkin para oburlarının keyif çattığı ve çaresizlerin, fakirlerin, garibanların ve yetimlerin de ölümüne bedel ödediği ülke bu!”Oluruna bıraktıkça, olmazlara düşüyor yolumuz!”

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Sevgili öğrenciler; bizler hazırlıklarımızı yaparken sizlerin de yeni eğitim dönemini heyecanla beklediğinizi biliyoruz. Her biriniz, yarınlarımızın mimarı olacaksınız. Eğitim hayatınızın tüm basamaklarını başarıyla tamamlamak için sizlere düşen tek görev, derslerinize düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışmaktır. Sizlere güvenimiz tam.

Dünyanın en zor ama bir o kadar da güzel görevini ifa eden kıymetli öğretmenlerimiz; sizler de ülkemizde değişim ve gelişimin öncüsüsünüz. Yarınlarımızın mimarlarının ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, analitik düşünen, yüksek yetkinlikte sorumluluk alabilen, milli ve kültürel değerlere bağlı, çalışkan bireyler yetiştirilmesinde üstün gayret göstereceğinize yürekten inanıyorum.”

(Muammer Erol Ordu Valisi

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Sorsan herkes haklı

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

GÜRBÜZ CD CENTER

Taner Gürbüz

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Sahipliğini hoş sohbet kardeşler Onur ve Hasan Çakmak yaptığı Çakmaklar kuyumcu, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Kökenli Mahallesi Muhtarlığı irtibat bürosu da olan Çakmaklar kuyumcu, Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa caddesi N0: 33  adresinde hizmet veriyor.

                 Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve size bir telefon kadar yakın olan Çakmaklar kuyumcuya, 214 52 48 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Çakmaklar kuyumcu sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

            YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi  Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla  dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisine hayırlı kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  hoş  sohbet isim Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Hoş sohbetinde adresi olan ve müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, Bizim saatçiye, bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

Mislina iletişim  çeyrek asırlık tecrübe ile müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi No: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Sahipliğini  Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Mislina iletişime, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Caydırıcı ceza fakiri  bu ülkede; fırsatçılık  ve tahammülsüzlük aldı başını gidiyor, her şeyi göz görüyor fakat, beyin inkar ediyor.

 

 

OLDUM OLASI

İnsanın sadistlik ruhuna işlemişse, kendisiyle dahi barışık olma şansı yoktur.

 

 

HARBİDEN

Yarınının garantisinin olmadığı hayat bu! Hiç birimize peygamber değiliz. Elbette hatalarımız olacak. Böyle bilin ve onurunun ardında yürüyen insanları hatalarına rağmen, ömrünüzce sevin, menfaatiniz bitene kadar değil.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-TÜİK, 2023 kültürel miras istatistiklerini açıkladığını,  buna göre; Müze sayısı 2023 yılında önceki yıla göre yüzde 7,1 artarak 606 olduğunu,  Müzelerin 212 tanesi Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde, 376 tanesi özel müze kategorisinde yer alırken Milli Saraylar Başkanlığına bağlı 18 müzenin faaliyet gösterdiğini, Ören yeri  sayısının da 144ulaştığını,

*************************

x-Akkuş şeker fasulyesinin 2024 yılı satış fiyatı sözleşmeli tarım yapan üreticilerin ürünlerinin 275 TL’den satışına karar verildiğini,

*************************

x-Son 5 yılda 494 kişiyi kurtaran OSKEM’in, 2024 yılı deniz sezonunda ise 116 kişinin yaşama tutunmasını sağladığını,

*************************

x-Nüfus sirkülasyonunun çok olduğu alanlarda Wi-Fi sıkıntısı yaşanması üzerine Ordu’nun Altınordu, Fatsa, Ünye, Perşembe ve Ulubey ilçelerinde ücretsiz Wi-Fi hizmeti verilmeye başlandığını,

*************************

x-Ordu’da 125 bin öğrenci, 808 okulda görev yapacak 11 bin 100 öğretmenin, yeni eğitim yılına start verdiklerini,

*************************

x-Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin kent lokantasına yönelik yaptığı açıklamada;”Kent Lokantamızı, Belediye Hizmet Binamızın altında inşa ediyoruz. Burası atıl bir alandı. Tasarruf ederek, burayı yeniden dizayn ettik. Buradaki çalışmaların çoğunu kendi ekip ve ekipmanlarımızla yapıyoruz. Bu şekilde maliyeti de en aza düşürmek istedik. Bu alan içerisinde rahatlıkla her gün aynı anda 50 hemşehrimiz yemek yiyebilecek. Toplamda da günlük hedefimiz burada 500 vatandaşımıza yemek hizmeti vermeyi planlıyoruz. Hemşehrilerimiz lezzetli yemekli burada daha ucuza ulaşabilsin istiyoruz”ifadelerini kullandığını,

*************************

x-9 Eylül’de start alan Yeni eğitim öğretim yılı birinci dönemi 17 Ocak 2025 Cuma sona ereceğini, yarıyıl tatili, 20 Ocak 2025 Pazartesi başlayacak ve 31 Ocak 2025 Cuma sona ereceğini,  İkinci dönem, 3 Şubat 2025 Pazartesi başlayacak ve 20 Haziran 2025 Cuma tamamlanacağını, ayrıca birinci dönem ara tatilinin 11-15 Kasım 2024 ve ikinci dönem ara tatilinin ise 31 Mart 2025 Pazartesi günü başlayıp,4 Nisan 2025 Cuma günü biteceğini,

*************************                                                                                                                                             

x-  Yapımı hız kesmeden süren Yeni Mahalle Ticaret Merkezinin, 2 bloktan oluşacağını, ilk 3 katta farklı metrekarelerde 96 iş yeri, sonraki 5 katta ise farklı metrekarelerde 180 adet ofisin yer alacağını,  2 katlı kapalı otoparkıyla şehrin otopark sorununun çözümüne katkı sağlayacak ticaret merkezi kendi enerjisini kendi üreteceğini, akıllı bina otomasyonu, yağmur hasadı ve gri su depolama sistemine de sahip olacağını,

*************************

x-Türk Hava Yolları (THY) ve A Jet, Ordu Giresun Havalimanı için kış dönemi uçuş programlarını duyurduğunu, Kasım ayından itibaren geçerli olacak planlamaya göre, iki havayolu da İstanbul, Ankara ve İzmir’e haftada toplam 58 uçuş gerçekleştireceğini,

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız