HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Eylül 2024 Cuma Saat: 15:23

BİTMEK BİLMİYORLAR! YER AKYAZI

Ordu’da dilencilerin kol gezmediği saha yok. Daha iki gün önce dilenci istilasını gazetemiz yine gündeme taşımıştı. Akyazı Mahallesinde özel bir hastane önünde ki dilencilerin yakarışları pes dedirtiyor. Yine bu hastane önünde bulun
BİTMEK BİLMİYORLAR! YER AKYAZI

Ordu’da dilencilerin kol gezmediği saha yok. Daha iki gün önce dilenci istilasını gazetemiz yine gündeme taşımıştı. Akyazı Mahallesinde özel bir hastane önünde ki dilencilerin yakarışları pes dedirtiyor.

Yine bu hastane önünde bulunan bankamatiklerin önü de yine işgal altında. Bu hastanenin karşısında ki eczaneler ve lokantalarda manzara aynı. Hasta yakınları, refakatçiler artık bunlardan illallah etmişler.

Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar; “Zaten canımız burnumuzda. Hastamız var, derdimiz var. Ağzımızın içine varana kadar giriyorlar. Açım evladım, evde çocuklarım aç, 2 gündür hiçbir şey yemedim diyerek merhamet istismarı yapıyorlar.

Biz hastane ve ilaç parasını kılı kırk yararak zaten zor para buluyoruz. Birde bunların istilasına maruz kalıyoruz. Şurada bir çay veya çorba içmeye bile çıkamıyoruz. Her yerde burnumuzun dibinde bitiyorlar” diyerek tepkilerini ortaya koydular.

Öte yandan Ordu Fen Lisesinin önünde ki bankamatiklerde de durum aynı. Okulun karşısında ki bankamatiklerde dilencilerin mekanı olmuş. İlgili ve yetkililerin müdahalesini vatandaşlar dört gözle bekliyorlar. (HABER: MEHMET KESKİN)

Anahtar Kelimeler : BİTMEK, BİLMİYORLAR!, YER, AKYAZI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız