HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Eylül 2024 Cuma Saat: 14:29

DESTEK ALTINORDU’DAN, KISMET DENİZDEN

Altınordu Belediyesi, 1 Eylül’de başlayan su ürünleri av sezonu öncesinde denize çıkmaya hazırlanan teknelerin bakım onarımı için Altınordulu balıkçılara destekte bulundu. Ekonomik olarak zor günlerden geçen balıkçı esnafına 592 b
DESTEK ALTINORDU’DAN, KISMET DENİZDEN

Altınordu Belediyesi, 1 Eylül’de başlayan su ürünleri av sezonu öncesinde denize çıkmaya hazırlanan teknelerin bakım onarımı için Altınordulu balıkçılara destekte bulundu. Ekonomik olarak zor günlerden geçen balıkçı esnafına 592 bin 500 TL destek ödemesi yapıldı. 

 

Karadeniz’in incisi Altınordu’da, 1 Eylül’de ‘vira Bismillah’ diyerek ağlarını denize bırakan balıkçılar yalnız bırakılmadı. Ekonomik olarak zor günlerden geçen balıkçı esnafına Altınordu Belediyesi tarafından maddi destek sağlandı. Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin girişimiyle kent genelinde faaliyet gösteren 2 su ürünleri kooperatiflerine kayıtlı toplamda 63 küçük ölçekli balıkçıya, 592 bin 500 TL maddi destek ödemesi yapıldı.

 

“BALIKÇI ESNAFIMIZI BİR NEBZE OLSUN MUTLU ETMEK İSTEDİK”

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesiminin yanında olacaklarını söyledi. İçerisinde bulunulan ekonomik koşulların her yerde, her alanda ve her ölçekteki esnafı, üreticiyi etkilediğine dikkat çeken Başkan Tepe, “Ülkemizde yaşadığımız ekonomik sorunlar her kesimden vatandaşlarımızı doğrudan etkilemeye devam ediyor. Özellikle biz de belediye olarak bu dar günlerde vatandaşlarımıza nefes aldıracak uygulamaları hayata geçirerek, bir nebze olsun vatandaşlarımızın nefes almasını istiyoruz. Ekonomik koşullardan etkilenenlerden birisi de balıkçı esnaflarımız. Altınordu Belediyesi olarak, kooperatif üyesi olan bütün balıkçı esnafımıza 592 bin 500 TL’lik destekte bulunduk. Karadeniz’in hırçın dalgaları arasında sofralarımıza taze balıklar getirmek için canla, başla mavi sularda mücadele eden balıkçı esnaflarımızı bir nebze olsun mutlu etmek istedik” dedi.

 

Başkan Ulaş Tepe, balıkçıların kazasız belasız hayırlı ve bereketli bir sezon geçirmesi temennisinde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : DESTEK, ALTINORDU’DAN, KISMET, DENİZDEN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız