HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Eylül 2024 Cuma Saat: 13:36

YILDA 3.5 MİLYON TASARRUF SAĞLANIYOR

Fatsa Belediyesi geri dönüştürülebilir atıkların toplanıp yeniden üretime kazandırılması amacıyla Fatsa’nın her bir köşesine yerleştirdiği geri dönüşüm kutularıyla atıkların düzenli toplanmasını ve geri kazanımını sağlıy
YILDA 3.5 MİLYON TASARRUF SAĞLANIYOR

Fatsa Belediyesi geri dönüştürülebilir atıkların toplanıp yeniden üretime kazandırılması amacıyla Fatsa’nın her bir köşesine yerleştirdiği geri dönüşüm kutularıyla atıkların düzenli toplanmasını ve geri kazanımını sağlıyor.

Yaklaşık olarak 4 yıldır Hazırcı Grup’la birlikte geri dönüşüm sektöründe koordineli çalışan Fatsa Belediyesi ayda 200 ton atık geri dönüşüme kazandırılıyor.

“ÇOCUKLARIMIZA SAĞLIKLI VE YAŞANILABİLİR BİR GELECEK BIRAKALIM” 

Fatsa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü olarak ilçe genelinde 431 noktada mobil atık getirme merkezi yerleştirdik diyen Fatsa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Derya Özcan Ateşli, “4 yıl önce aylık 3.5 ton ambalaj atığı toplarken bugünkü rakamı 200 tonlara çıkardık. Aylık 3.5 Milyon TL tasarruf sağlayarak yeşil ekonomiye katkı sağlıyoruz. Fatsa Belediyesi olarak buradan bütün halkımıza bütün ilçeye bütün Türkiye’ye bir mesaj vermek istiyorum. Hepimizin bildiği gibi geleceğimiz olan çocuklarımızın daha sağlıklı daha yaşanılabilir daha sürdürülebilir bir gelecek sağlayabilmek için şimdiden sıfır atık hareketine katılıp evde, iş yerinde, okullarda ve her yerde kaynakta ayrıştırma yapalım. Çocuklarımıza sağlıklı ve yaşanılabilir bir gelecek bırakalım.” dedi.

“AYLIK 200 TON KARIŞIK AMBALAJI GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRIYORUZ"

Fatsa Belediyesi ile birlikte Geri Dönüşüm sektöründe çok büyük katkı sağlıyoruz diyen Hazırcı Grup sorumlusu Sezer Hazırcı ise, “Aylık 200 ton atığı geri dönüşüme kazandırıyoruz. Bu durum sezon sezon değişmekte. Gelecek nesillere daha temiz, daha yaşanabilir, doğal ve kültürel değerleri korunmuş bir Fatsa bırakmak için biz de var gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : YILDA, 3.5, MİLYON, TASARRUF, SAĞLANIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız