HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Eylül 2024 Perşembe Saat: 15:01

GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLİĞE TALEP ARTIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı itfai olaylara en erken şekilde müdahalede önemli bir yer tutan gönüllü itfaiyecilik çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Mesudiye İlçesi Erikköy Mahallesinde gelen talep üzerine
GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLİĞE TALEP ARTIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı itfai olaylara en erken şekilde müdahalede önemli bir yer tutan gönüllü itfaiyecilik çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Mesudiye İlçesi Erikköy Mahallesinde gelen talep üzerine Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi (OBİTEM) eğitmenleri tarafından 45 saatlik gönüllü itfaiyecilik eğitimi başlatıldı.

 

YANGINA MÜDAHALE ŞEKİLLERİ VE EKİP ÇALIŞMASI ÜZERİNDE TATBİKATLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Kurum-vatandaş ilişkisinin en güzel örneklerinden biri olan belediye hizmetlerine gönüllü katılım çalışmaları kapsamında İtfaiye Dairesi Başkanlığı gerçekleştirdiği faaliyetlerle her türlü itfai olaylara en hızlı ve profesyonel şekilde müdahale ederken, önleme ve eğitim çalışmalarıyla da itfai olayların oluşmasının önüne geçmek için her türlü bilgilendirme ve eğitim faaliyetlerine devam ediyor. 

 

Bu kapsamda Mesudiye’de İtfaiye teşkilatının ve Ordu’nun yangın istatistikleri hakkında bilgi verilerek başlanılan eğitimde, yangına müdahale şekilleri ve ekip çalışması üzerinde tatbikatlar gerçekleştirildi.

 

Eğitim programı hakkında değerlendirmelerde bulunan vatandaşlar, her türlü hizmetin ikamet ettikleri yerlere kadar geldiği için büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

 

ARAMA KURTARMA VE MÜDAHALE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE GÖREV YAPACAKLAR

 

Gönüllü itfaiyeciler eğitim programı sonrasında İtfaiye Dairesi Başkanlığı Arama Kurtarma ve Müdahale Şube Müdürlüğü bünyesinde, bulundukları ilçelerdeki itfaiye birimleri tarafından koordine edilecek. Müdahale Şube Müdürlüğü koordinesinde araç-gereç ve malzeme desteği sağlanacak olan gönüllü itfaiyeciler, itfaiye teşkilatının her türlü eğitim ve diğer organizasyonlarında yer alacak.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı gelen talep üzerine benzer çalışmayı Çaybaşı İlçesi İlküvez Mahallesinde sürdürecek.

 

Anahtar Kelimeler : GÖNÜLLÜ, İTFAİYECİLİĞE, TALEP, ARTIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız