HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Eylül 2024 Perşembe Saat: 14:26

KUMRU-AKKUŞ BAĞLANTI YOLUNA ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede başlattığı ulaşım hamlesiyle ilçelerin yol ağlarını modern bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kumru ilçesinde çalışan ekipler 5 km’lik Çatılı, Şenyurt Mahaller
KUMRU-AKKUŞ BAĞLANTI YOLUNA ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede başlattığı ulaşım hamlesiyle ilçelerin yol ağlarını modern bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kumru ilçesinde çalışan ekipler 5 km’lik Çatılı, Şenyurt Mahalleri ile Akkuş ilçesi Tuzak Mahallesi bağlantı yolunda asfalt çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Mahalle ve grup yollarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, on yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturuyor. 19 ilçede belirli bir program çerçevesinde devam eden çalışmalarla vatandaşlara standardı yüksek bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

3 MAHALLEYE HİZMET VERECEK

Yürütülen çalışmalar kapsamında Kumru ilçesinde çalışan ekipler Çatılı, Şenyurt Mahalleri ile Akkuş ilçesi Tuzak Mahallesi bağlantı yolu olan 5 km’lik güzergahta asfalt çalışmalarına başladı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

1 km’lik güzergahta çalışmaları tamamlayan ekipler hava şartlarının elverişli olması ile birlikte kalan kısımda da çalışmaları tamamlayarak konforlu ulaşımı vatandaşların hizmetine sunacak.

Anahtar Kelimeler : KUMRU-AKKUŞ, BAĞLANTI, YOLUNA, ASFALT

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız