HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 12:08

FATSA’DA YAĞMUR TEMİZLİĞİ

Fatsa’da dün gece meydana gelen sağanak yağış şehrin bazı noktalarında etkili oldu ve yağmur suları bazı bölgelerde çakıl malzemelerini sürükledi. Bu durum üzerine Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdü
FATSA’DA YAĞMUR TEMİZLİĞİ

Fatsa’da dün gece meydana gelen sağanak yağış şehrin bazı noktalarında etkili oldu ve yağmur suları bazı bölgelerde çakıl malzemelerini sürükledi. Bu durum üzerine Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleriyle temizlik çalışmalarına hız verdi.

 Fatsa’da önceki gece meydana gelen sağanak yağış şehrin bazı noktalarında etkili oldu ve yağmur suları bazı bölgelerde çakıl malzemelerini sürükledi. Bu durum üzerine Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleriyle temizlik çalışmalarına hız verdi.
  Yağışın etkisiyle özellikle Evkaf Mahallesi Kartal Sokak, Arslan Aydınlık Caddesi, Mandıra Caddesi, Liman Sokak, Güner Sokak, Çöteli Sokak, Dolunay Mahallesi Perşembe Sokak, Sahra Sokak, Başköy Sokak ve Kurtuluş Mahallesi Şevket Reis Sokak gibi bölgelerde yağmur sularının sürüklediği malzemeler temizlendi. Ekipler, söz konusu bölgelerde yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirerek yolların yeniden trafiğe açılmasını sağladı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ağustos ve Eylül aylarında bölgenin çok yağmurlu geçtiğini belirterek, "Bu tür hava koşullarında sürekli teyakkuzda bulunuyoruz. Ekiplerimiz, sağanak yağışların ardından meydana gelen olumsuzlukları en kısa sürede gidermek için gerekli önlemleri alıyor. Amacımız, vatandaşlarımızın günlük yaşamını en az şekilde etkilemek ve şehirdeki temizlik çalışmalarını hızlı ve etkili bir şekilde sürdürmektir" dedi.
  Başkan Kibar, şehrin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının yanı sıra, olası yağışlara karşı hazırlıkların devam ettiğini ve gerekli önlemlerin alındığını sözlerine ekledi.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, YAĞMUR, TEMİZLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız