HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Eylül 2024 Salı Saat: 16:08

ŞAHİNCİLİ MAHALLESİ’NE ÇOCUK PARKI

Küçük çocukların park taleplerine duyarsız kalmayan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Her yıl kentimize 5 park yapacağımızı söylemiştik. Nisan ayında göreve başladığımız için bu yıl 3 farklı parkı kentimize kazandıraca
ŞAHİNCİLİ MAHALLESİ’NE ÇOCUK PARKI

Küçük çocukların park taleplerine duyarsız kalmayan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Her yıl kentimize 5 park yapacağımızı söylemiştik. Nisan ayında göreve başladığımız için bu yıl 3 farklı parkı kentimize kazandıracağız. İnşallah bundan sonraki her yıl 5 park yapacağız. 5 yılda da 25 parkı Altınordu’muza armağan etmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

Şahincili Mahallesi 635. Sokak’ta yaşayan çocuklar, mahalle gezileri sırasında Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’den park talebinde bulundu. Küçük çocukları kırmayan Başkan Ulaş Tepe, çocukların hayalindeki parkın inşa edilmesi için söz verdi. Mahalledeki çocuklarla bir araya gelen Başkan Tepe, alanda uygulanacak projeyle ilgili de fikir alışverişinde bulundu. Çocuklara 100 gün içerisinde parkın inşa edileceğini ifade eden Başkan Tepe, çocukların bir an önce parklarına kavuşması için alanda çalışmaların başlaması talimatını verdi. 

2,5 DÖNÜM ALANDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Altınordu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü, söz konusu yaklaşık 2 bin 500 metrekare alanda çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında zemin iyileştirmesinin yapılmasının ardından çocuk oyun grubu ve spor alanının beton dökümü gerçekleştirildi. Hava koşullarının el vermesi halinde diğer alanların da beton dökümünün gerçekleştirileceği bildirildi. 6 Ekim’de hizmete sunulması hedeflenen parkta; çocuk oyun grupları, basket sahası ve fitness alanı, yürüyüş yolu, yeşil alan ve oturma grupları yer alacak. 

BAŞKAN TEPE: AİLELER VE ÇOCUKLAR KEYİFLİ VAKİT GEÇİREBİLECEK

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe de, park çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Ulaş Tepe, incelemelerinin arından açıklamalarda bulundu. Şahincili Mahallesi Orsan mevkiinden kendilerine yoğun olarak çocuk parkı talebi geldiğini belirten Ulaş Tepe, “Bu parkı yapmak için küçük kardeşlerime söz vermiştim. Çalışmalarımıza kısa sürede başladık. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ile Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerimizle buradayız. Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik bir alanda yürüyüş yolu, spor alanları, çocuk oyun gruplarıyla beraber hem ailelerin hem de çocukların keyifli vakit geçirebilecekleri yepyeni bir alanı Altınordu Belediyesi olarak inşa ediyoruz. İstiyoruz ki; Altınordu’nun her bir sokağından mutlu çocuk sesleri yükselsin. Bunun için de gayretle çalışıyoruz. İnşallah çocuklarımız burada güvenle oynayıp, sağlıkla büyüyecekler” diye konuştu.

“5 YILDA 25 PARK HEDEFİMİZ VAR” 

5 yılda kent genelinde 25 parkı vatandaşların hizmetine sunacaklarını kaydeden Tepe, “Altınordu Belediyesi olarak her alanda ve her sokakta söz verdiğimiz yaşama dokunacak çalışmalar yürütüyoruz. Daha önce her yıl beş tane park yapacağımızı söylemiştik. Nisan ayında göreve başladığımız için bu yıl 3’üncü parkımızı yapıyoruz. İnşallah bundan sonraki her yıl 5 park yapacağız. 5 yılda da 25 parkı Altınordu’muza armağan etmiş olacağız. Emek veren, katkı sunan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Var gücümüzle ve enerjimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

 

 

Anahtar Kelimeler : ŞAHİNCİLİ, MAHALLESİ’NE, ÇOCUK, PARKI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız