HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Eylül 2024 Salı Saat: 13:06

SEMT PAZARLARI TEMİZLENİYOR

  Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki semt pazarlarının sona ermesinden sonra yoğun bir temizlik mesaisi yürütüyor. Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki semt paz
SEMT PAZARLARI TEMİZLENİYOR

 

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçedeki semt pazarlarının sona ermesinden sonra yoğun bir temizlik mesaisi yürütüyor.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçedeki semt pazarlarının sona ermesinden sonra yoğun bir temizlik mesaisi yürütüyor.

Fatsa'da her hafta belirli günlerde kurulan pazarların temizliği, ekiplerin düzenli ve titiz çalışmaları sayesinde sağlanıyor. Pazartesi günleri Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde, Salı günleri Evkaf Mahallesi'nde, Perşembe günleri Kurtuluş Mahallesi'nde, Cuma günleri ise Yalıköy Mahallesi'nde semt pazarları kuruluyor. Ayrıca Cumartesi ve Pazar günleri Sakarya İlkokulu yanında da bir semt pazarı yer alıyor. Pazarların kapanmasının ardından özellikle etrafa gelişi güzel bırakılan atıklar belediye temizlik ekipleri tarafından temizlenerek bertaraf ediliyor.

“HALK SAĞLIĞI VE ÇEVRE ESTETİĞİ AÇISINDAN RİSKLER TAŞIYABİLİR”

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, yaptığı açıklamada semt pazarlarının temizliğine verdikleri önemin altını çizdi. Yuva, “Pazarların sona ermesinin ardından temizlik ekiplerimiz, titizlikle ve düzenli olarak çalışmalarını yürütmektedir. Her pazardan sonra, toplanan atıkların çevreye zarar vermemesi için hızlı bir şekilde bertaraf edilmesini sağlıyoruz. Özellikle pazar alanlarının etrafında oluşan atıklar, halk sağlığı ve çevre estetiği açısından büyük riskler taşıyabilir. Bu nedenle ekiplerimiz, her gün pazar yerlerinin temizliğini yaparak, hem vatandaşlarımızın hem de esnafın sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmasını sağlıyor” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

Temizlik işlemlerinin yalnızca atıkların toplanmasıyla sınırlı kalmadığını, pazar yerlerinin düzenli olarak dezenfekte edildiğini ve kontrol edildiğini belirten Yuva, "Pazar alanlarının temizliği sadece görünüm açısından değil, sağlık açısından da büyük önem taşıyor. Ekiplerimiz bu konuda her türlü önlemi alarak vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gece gündüz demeden çalışıyor. Ayrıca, çevre bilincini artırmak amacıyla esnafı ve vatandaşları bilinçlendirmek için çeşitli bilgilendirme çalışmalarına da devam ediyoruz. Hep birlikte, daha temiz ve sağlıklı bir Fatsa için bu çabayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler : SEMT, PAZARLARI, TEMİZLENİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız