HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Eylül 2024 Pazartesi Saat: 14:51

OBB’DEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

Sosyal belediyecilikte örnek projeler sunan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim sezonunun başlaması ile birlikte Sosyal Market aracılığıyla öğrencilere kırtasiye desteğine başladı. Açıldığı günden bu yana dezavan
OBB’DEN  ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

Sosyal belediyecilikte örnek projeler sunan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim sezonunun başlaması ile birlikte Sosyal Market aracılığıyla öğrencilere kırtasiye desteğine başladı.

Açıldığı günden bu yana dezavantajlı vatandaşların her türlü gereksiniminin karşılandığı Sosyal Market öğrenim gören öğrencilere yine kapılarını açtı. Geçtiğimiz eğitim öğretim sezonlarında da öğrencilere kırtasiye desteği sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi bu sezonda da kırtasiye yardımına devam ediyor.

Bu kapsamda öğrenciler için hazırlıkları tamamlanan kırtasiye ürünleri raflarda yerini aldı. Sosyal Market’ten aktif faydalanan ailelerin çocukları için başlatılan bu proje ile öğrenci ve veliler çeşitli kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaya başladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Emine Ela Karabulut, toplamda 1.400 hanede bulunan öğrencinin bu uygulamadan faydalanacağını söyledi.

Daire Başkanı Karabulut şöyle konuştu:

“Öncelikle yeni eğitim, öğretim yılımız tüm öğrenci ve ailelerimize hayırlı olsun. 2021 yılında açtığımız Sosyal Market’te her yıl olduğu gibi bu yılda kırtasiye desteği veriyoruz. Yaklaşık 1.400 hanede ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimize kırtasiye desteğimizi açtık. Tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

ÇANTADAN KALEME TEMEL İHTİYAÇLARINI GİDERİYORLAR

Öte yandan Sosyal Market aracılığıyla sağlanan destek kapsamında öğrencilere çanta, beslenme çantası, abaküs, su matarası, kalem, silgi, defter, kalemlik, kalemtıraş, yapıştırıcı gibi temel ihtiyaçlar veriliyor.

 

Anahtar Kelimeler : OBB’DEN, ÖĞRENCİLERE, KIRTASİYE, DESTEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız