HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Eylül 2024 Pazartesi Saat: 13:52

MHP’DEN BALIKÇILARA TAM DESTEK

Balık avlama yasağı, 1 Eylül itibariyle sona erdi. Balıkçılar yeni sezona, ‘Vira Bismillah’ diyerek denize açıldı.
MHP’DEN BALIKÇILARA TAM DESTEK

Balık avlama yasağı, 1 Eylül itibariyle sona erdi. Balıkçılar yeni sezona, ‘Vira Bismillah’ diyerek denize açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik ve MHP Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu ortak bir basın açıklaması yaparak balıkçılara tam destek verdiler.

2024-2025 su ürünleri av sezonu, 1 Eylül itibarıyla başladı. 15 Nisan’da ara verilen denizlerde gırgır ve trol yöntemiyle balıkçılık faaliyetleri, yaklaşık 4 buçuk aylık aranın ardından tekrar başladı. Denize açılan balıkçılar ağlarını büyük bir heyecanla denize bıraktı.

Ordu’nun Fatsa Limanı’ndan denize açılan balıkçılar, sezona palamut bolluğu ile başladı. Balıkçılık sezonunun hayırlı ve bereketli olmasını dileyen MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik; “Ordumuzda ve tüm Karadeniz’imiz de balıkçılıkla uğraşan tüm esnafımıza hayırlı, bol kazançlar diliyorum. İnşallah ağ ile de balıkçılarımız, denize gönül vermiş dostlarımız bereketli bir sezon geçirecekler.

Ben de yasakların kalktığı ilk günde gördüğüm manzara karşısında bu sene palamut bol olacak gibi gözüküyor. İnşallah böyle devam eder. Tüm vatandaşlarımızın balığa doyduğu bir sezon olmasını temenni ediyorum. Balıkçı kardeşlerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğimizi bir kez daha belirmek istiyorum” dedi.

Tüm balıkçı kardeşlerimize kazasız, belasız, bol ve bereketli bir sezon diliyorum diyen MHP Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu ise; "Bende sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Allah kazasız belasız bol bereketli bir sezon geçirmesini sağlasın inşallah. Geleneksel kıyı balıkçılığının Ordu'da geliştirilmesi için hep beraber el ele birlikte başaracağız. Desteğimiz balıkçı kardeşlerimizle birlikte olmaya devam edecek" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : MHP’DEN, BALIKÇILARA, TAM, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız