HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Ağustos 2024 Cuma Saat: 16:01

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ NOKTAYI KOYACAKSIN Doğruyu yazmaktan ve söylemekten asla korkmayacaksın. Kimseye de gebe kalmayacak ve bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koyacaksın!     NE DEMİŞ NE DEMİŞ? “Fındık hepimizin başının tacı
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

NOKTAYI KOYACAKSIN

Doğruyu yazmaktan ve söylemekten asla korkmayacaksın. Kimseye de gebe kalmayacak ve bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koyacaksın!

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Fındık hepimizin başının tacı. Dünyada Milattan Önce, Milattan Sonra diye kullanılan zaman dilimi varken, Ordu’muzda da bu zaman dilimi fındıktan önce, fındıktan sonra olarak ifade edilir. Ağustos ayı bizim emek ve alın teri ayımızdır. Fındık hasadımızın başladığı aydır. Sabahtan akşama kadar herkes daldan asılıyor. Fındık topladığınız için de hepiniz yorgunsunuz. Biz de bu yorgunluğu biraz olsun hafifletmek istedik. Altınordu Belediyesi olarak bu yıl ilk defa Kırsal Hasat Şenlikleri düzenledik.  Eğlenmek herkesin hakkı. Kültürü ve sanatı biz sadece kent merkezimizdeki mahallelerimizde değil, kırsal mahallelerimizde de yaygınlaştırmak istiyoruz. Bu yıl bu düşüncemizin temellerini attık. İnşallah önümüzdeki yıl daha bir başka şenliklerimizi gerçekleştireceğiz. Bu şenliklerimizi kırsal mahallelerimizin tamamında yaygınlaştıracağız.”

(Ulaş Tepe, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Nokta kadar menfaat için, virgül gibi kıvrılanları o kadar çok ki.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

NETAŞ TEKNİK SERVİSİ

Erol ŞENGÖNÜL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

BERİL İLE KEMAL’DE EVLENİYOR

Emine-Sadık Erdol’un kızları Beril (Erdol) ile  Nebahat-Ali Işıklı’nın oğulları Kemal Işıklı’da evlenenler arasına katılacak.

                Çiftlerin kınası 11 Eylül  Çarşamba günü saat 19:00’da Alyans düğün Salonu’nda düğünleri ise 15 Eylül Pazar günü saat 19:00’da Grand Ayzek Otel’inde organize edilecek.

                Genç çiftleri şimdiden kutluyor, bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

Sahipliğini hoş sohbet Yalçın Aydın’ın yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 30 yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık’ta düğün, nişan, çocuk, sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                 Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçarsokok NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijital sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini  ayrılmaz ikili, Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Özen kuru temizlemeye, 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Şehit yakınlarına ücretsiz gazi ve eşlerine de yüzde 50 indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

MODA CADDE FOTOĞRAF

Moda cadde fotoğraf ve baskı hizmetleri yılların tecrübesi  Coşkun Bülbül’ün önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan  Moda cadde fotoğraf ve baskı hizmetleri, Şarkiye mahallesi Fatma Hatun Sokak NO:9-B adresinde hizmet veriyor.

                214 85 37 ve 233 80 40 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Moda cadde sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Yaşadığımız bu hayatta; Annenin sevgisini doğumdan beri bilirsiniz. Babanın sevgisini, baba olduğunuz zaman bilirsiniz.

 

 

OLDUM OLASI

İnsanın sadistlik ruhuna işlemişse, kendisiyle dahi barışık olma şansı yoktur.

 

 

HARBİDEN

Mutluluğu içerisinde yaşadığın şeylerde ara. Düşünce, gözyaşı ve isyanın değiştirmediği olay, sorun ve insanlara kafa yormadan yaşa. Sınırlı hayat derler buna, bir bakarsın bitiverir.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Uzunisa Mahallesi’nde spor tesisi yapmak için temelleri atılan, ancak 6 yıldır atıl olarak bırakılan alan için Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin düğmeye basmasının Ordu’nun yarınları adına sevindirici bir gelişme olarak değerlendirildiğini,

**************************

x-Türkiye genelinde yumurta fiyatlarına 35 kuruş zam yapıldı. Zamla birlikte bir adet yumurtanın fiyatı 2,75 ile 3,10 TL arasında değişiyor.

**************************

x-Ticaret Bakanlığı’nın , kadın kuaförleri ve güzellik salonlarının pazar günleri kapalı olma kuralından muaf tutulmasına karar verdiğini,  

**************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu'nun yaptığı projeksiyonlara göre, Ordu'nun nüfusu 2030 yılında yüzde 4,3 azalarak 752 bin 772'ye düşmesinin beklendiğini,

**************************

x-Ordu'da 15 Nisan'da başlayan ve 4,5 ay süren balık av yasağının, 1 Eylül itibarıyla sona ereceğini,

**************************

x-Altınordu Belediyesi, uzun yıllardır kentin kanayan yarası haline gelen imar sorununa neşter vurduğunu, Belediyenin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planının,  Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nce onaylanarak yürürlüğe girdiğini,

**************************

x-Okullarda birinci dönemin 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacağını, birinci dönemin  17 Ocak 2025 Cuma günü sona ereceğini,

**************************

x-Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan Köy Yaşam Merkezleri projesi kapsamında, Akkuş’un Damyeri Mahallesi Muhtarı Sezai Demir tarafından 3 derslikli Köy Yaşam Merkezi yaptırılacağını,

**************************

x-Çamaş Belediye Başkanı Leyla Çıtır’ın, ilçede son zamanlarda büyük sorun haline gelen ve özellikle fındık üreticilerini zora sokan kahve rengi kokarca böceği ile mücadele için ilginç bir kampanya başlattığını,  Başkan Çıtır , yaptığı açıklamada, "Kokarca Sizden, Nakit Bizden" sloganıyla yola çıktıklarını ve halktan toplanan kokarcalar karşılığında kilogram başına 250 TL ödeme yapacaklarını duyurduğunu,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız